E logic sa existe contestatari la impunerea unei restrictii.
Daca ar fi sa raspundem tuturor celor care ne contesta la mod personal sau colectiv, sunt sigur ca n-am mai avea timp de lucruri serioase.
Le urez succes si subiecte mai intelepte!
E logic sa existe contestatari la impunerea unei restrictii.
Daca ar fi sa raspundem tuturor celor care ne contesta la mod personal sau colectiv, sunt sigur ca n-am mai avea timp de lucruri serioase.
Le urez succes si subiecte mai intelepte!
Mie incepe sa mi se para o masura buna , mai ales ca oricine poate avea acces la continut , si daca are ceva de scris , poate sa scrie o mica scrisoare de intentie !
E absolut normal sa-ti dezvalui identitatea , mai exact localitatea din care esti , fara sa se intre in date cu caracter personal , pentru ca acest forum nu foloseste acete dat pentru a face spam si nu este un forum ilegal .
Ba dimpotriva , chiar lupta impotriva celor care promoveaza metodele ilegale de promovare si care incearca sa faca bani pacalind advertiserii !
Dupa discutia aceasta, ma gandesc destul de serios sa fac anumite informatii cerute in scrisoare de intentie, optionale.
Voi ce parere aveti ? Chiar atat de mult deranjeaza / obliga cele cerute acolo ? Cer atat de mult cand mentionez Localitatea ? Doar nu iti cer adresa persoanal cu numar de apartament si cod postal.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Multi din cei de pe web-ul romanesc vor sa ramana anonimi, pentru a putea disparea usor daca fac spam sau alte chestii. Nu cred ca este as atragic daca spui localitatea.
Lasa si localitatea obligatorie !
Daca are net de la romtelecom , nu o sa stii de unde intra pe internet , dar daca are IP static o sa vezi in sectiunea de administare !
Nu inteleg cu ce ar putea deranja obligatia de a scrie localitatea de unde esti !
seopedia nu este un site de hacking sau care promoveaza ilegalitati , este o comunitate responsabila , in care se scrie despre metode SEO legale , fiind blamate metodele ilegale !
Daca cereai date personale , prin care o persoana putea sa fie identificata , atunci intradevar era o problema !
Eu sunt din Slatina si nu am nicio retinere sa fac publica informatia asta !
Sunt economist de meserie , si lucrez in domeniu !
Cine da un whois la siteul meu , poate vedea si cum ma numesc , si ce adresa si numar de telefon am !
Daca eram un forum de teroristi sau ucigasi platiti , atunci cred ca era necesar sa fim anonimi !
Unul dintre Id-urile mele de messenger este numiceon , dar asta nu inseama ca dau accept la oricine , cu atat mai mult cu cat am setat messengerul , in asa fel incat sa nu iau flood aiurea de la orice zevzec care nu are ce face !
Si eu sunt de aceeasi parere ca si tine, dar ma gandeam cum vad altii aceasta problema.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu vad ce mare smecherie este daca scrii localitatea unde locuiesti , mai ales daca esti din Bucuresti !
Cine o sa te caute daca esti din Bucuresti ?
Daca eram site de matrimoniale sau " intalniri romantice " , atunci intelegeam " discretia " !
Orice forum/grup/lista de discutii care se doreste a avea un nivel mai ridicat al calitatii mesajelor impune furnizarea unor informatii de identificare. Un exemplu e grupul Antreprenori, unde furnizezi inclusiv cifra de afaceri si alte informatii, pur si simplu pentru a dovedii ca nu esti doar un ciumpalac dornic de a face spam prin orice mijloc.
Cu alte cuvinte, consider ca nu merita aplecata urechea la chiar orice comentariu de genul asta. Regulamentul e stabilit. Userii decid: our way or the high way.
sunt de aceeasi parere, noul regulament mi se pare unul bun si zic ca merita macar incercat pentru o perioada sa vedem daca vor aparea schimbari
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)