Deja s-au inmultit topicurile in care se ofera un anumit soft piratata sua continut furat (aka baza de date cu bancurile de la acasa.ro).
Propun adaugarea unui motiv de banare folosind acest motiv.
Marius
Deja s-au inmultit topicurile in care se ofera un anumit soft piratata sua continut furat (aka baza de date cu bancurile de la acasa.ro).
Propun adaugarea unui motiv de banare folosind acest motiv.
Marius
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Trebuia facut mai demult asta. Si sint deacord sa nu fie lasati in comunitate oameni care nu tin cont de drepturile de autor.
Apropo de banul dat lui Kleampa, cu care sint deacord: omul zice ca ai luat masura (buna) de banare doar dupa ce ti-a dat raspunsul la o oferta facuta de tine (!?!?!).
Ar fi util sa lamuresti lucrurile pentru a nu avea dubii in privinta banului dat. Nu acuz pe nimeni, doar ar trebui sa lamuriti lucrurile. Ptr. ca mi se pare si mie ciudat sa ceri o oferta, sa nu primesti un raspuns favorabil si apoi sa dai ban si sa invoci o regula din comunitate.
Deci, ai cerut asa ceva? Ptr ca te face si pe tine partas la faza asta si deci nici tu nu respecti drepturile de autor cerand o astfel de oferta.
Repet, nu acuz..trebuie doar ca lucrurile sa fie facute cum trebuie indiferent de cine e vorba.![]()
da, hai sa l banam si pe Marius_Mailat)
P.S: gluma![]()
Prometeu folosind principiul pe care Marius il sugereaza si care e foarte bun, da ...Marius ar putea fi banat daca a cerut asa ceva.
Pai e blamat doar cel care ofera sau si cel care cere?
Repet, daca ceea ce spune Kleampa e adevarat...
mai depinde, daca a cerut doar sa vada despre ce e vorba sau sa vada daca are drepturi pt acea baza....cum s-ar fi aflat altfel de situatie...pp ca marius a cerut doar ca sa afle despre ce e vorba, in nici un caz nu a cerut pentru a se alege cu o baza de date hackuita, asa ar fi tacut si ar fi folosito![]()
Am cerut inainte sa stiu ca furata, eu am fost cel care a intrebat daca el detine drepturi pe baza de date. In momentul in care a spus ca nu are drepturi a venit si banarea.
Pentru 50 ron era o oferta buna, atat timp cat el parea ca are drepturi pe ea (o vindea doar la 2 persoane). Nu e prima chestie de acest tip in seopedia, a mai fost un caz acum cateva luni si care a fost pedepsit tot de mine.
Mie sincer nu imi convine sa vina cineva sa discutam una alta: iubire, dragoste si prietenie, si vine el a doua zi si vinde liber dump la articolele scrise de mine.
Daca toti suntem de parare ca e un "delict" demn de banare eu as dori sa il avem in lista de banare.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 30th July 2009 la 21:20.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Lista cred ca Diana, Bruzli sau Mezei o poate actualiza. Ar trebui sa aiba in vedere faza asta, pentru ca sint de acord cu ea.
Exista pe undeva o lista cu membrii banati si motivul pentru care au fost?
Ceva de genul "wall of fame")?
da exact) si ar motiva pe altii sa nu mai calce legea seopediana
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)