Citat Postat în original de Cristian Mezei
Nu stiu ce sa fac, dar in loc sa aflu ce am cerut si eu (informatii decente), apar certuri.
Cristi, trebuia sa-ti dai seama dinainte sa faci subiectul ca la asta o sa se ajunga. Pana la urma nu stii ca noi romanii, suntem buni la TOATE, mai ales cand e vorba de dat indicatii si pareri... cu teoria stam bine, cu practica mai greu. Vorba unui coleg de munca: in Romania, toti ar trebui sa fie antrenori de fotbal, ca toti stiu unde ar trebui mutat jucatorul X, ce strategie trebuia sa adopte echipa X etc

Pe mine deja ma distreaza sa vad ce valuri a facut un regulament de ordine interioara. Intr-un fel eram constient ca o sa se ajunga aici, dar am tacut. Am zis la un moment dat, ca cel mai bine sa asteptam sa vedem parerile celorlalti.

Din punctul meu de vedere, e foarte bine ce ai facut. Un forum cu circuit inchis, cu inscrierea pe baza de recomandare sau scrisoare de intentie. Stii cum e, la cel mai bun restaurant din New York, apuci sa mananci numai daca iti faci rezervare cu 3 luni inainte.