Rezultate 1 la 10 din 71

Subiect: Foarte important: Schimbare in comunitate

Afișare hibrid

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    40
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Punct Vezi Post
    eu zic sa il lasam pe Cristi sa isi puna in aplicare "planul" si sa asteptam sa vedem rezultatele... va da-ti seama ca si esecul si succesul unei astfel de campanii tot el le asuma, asa ca nu vad problema.

sustin propunerea, o decizie buna.
    eu daca as fi in locul lui cristi, sincer chiar as fi fost speriat daca astfel de discutii,dezbateri nu ar fi aparut... asta nu inseamna altceva, decat ca celorlalti chiar le pasa ce se intampla aici, pana la urma nu uita, ca SEOPEDIA e o comunitate ... si din cate mi-am dat seama reactia mea chiar nu i s-a parut deloc tendentioasa... sau ma insel...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    si din cate mi-am dat seama reactia mea chiar nu i s-a parut deloc tendentioasa... sau ma insel...
    O comunitate face doar atat cat fac oamenii din ea. Tin la pererile fiecaruia, insa ca in orice comunitate, daca nu exista si o mana ferma care sa ia decizii in ciuda altor recomandari din comunitate, totul se duce de rapa.

Si inversul este valabil. Cand se iau decizii fara a se consulta deloc comunitatea. Consider ca am consultat mereu comunitatea.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    160
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    O comunitate face doar atat cat fac oamenii din ea. Tin la pererile fiecaruia, insa ca in orice comunitate, daca nu exista si o mana ferma care sa ia decizii in ciuda altor recomandari din comunitate, totul se duce de rapa.

Si inversul este valabil. Cand se iau decizii fara a se consulta deloc comunitatea. Consider ca am consultat mereu comunitatea.
    adevar graiesti tu cristi. Cum am mai spus si inainte eu sunt PRO acestor noi reguli.
    Si sa raspund si la niste intrebari de mai sus, cum vreti ca acest forum sa aiba articole interesante, daca in ultimul timp au venit tot felul de oameni, care nu inteleg ca aici nu se discuta despre rautaciuni, si aici fac referire la postul lui matei cu postarea userilor care incalca reguli, si altele...
    Si in al doilea rand, dupa cum a spus si Cristi, multi dintre userii de pe acest forum, cred ca s-au si plictisit sa tot dea acelasi raspuns tuturor novicelor, care intreaba aceeasi intrebare, si nu se uita mai intai prin forum, sa vada poate cine stie, chiar gaseste un raspuns la intrebarea lui.

Concluzie: Trebuia sa se faca ceva in cazul acesta, si Cristi cu echipa a intervenit exact la timp. Bravo lor. Mai spun o data : " PRO ".

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare comunitate
    De kyron în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2009, 19:08
  2. CTR foarte mare, castig foarte mic
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 15:56
  3. Script matrimoniale / comunitate
    De Netul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 15