Vreau sa va sugerez sa schimbati prima pagina seopedia.ro
Vreau sa va sugerez sa schimbati prima pagina seopedia.ro
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 01:23.
Eu cred ca prima pagina e destul de practica si ar trebuii mutata pe ceva gen www.seopedia.ro/new in caz ca puneti altceva!
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Practica pentru cei care posteaza.
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 01:23.
Nu e o idee prea grozava, SEO nu inseamna directory submission. Oricum sunt deja zeci de liste pe internet cu directoare romanesti, ce rost ar avea?
Seo nu inseamna numai inscrierea in directoare. Directoarele se pot publica intr-un thread separat .
Si pentru ca seo nu inseamna doar directoare web, Pe seopedia.ro ar trebuii ceva sumar... cateva paginii cu tools (pagerank check, pr prediction, backlink checker... etc.) Si un script pentru visual pagerank si asa ar mai scoate seopedia niste linkuri. Si nu ar strica nici un director web seopedia.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Eu pe prima pagina as pune articole, tutoriale, o lista cu directoare, stiri IT.....
La cate teme se abordeaza pe forum, cred ca s-ar putea scrie articole SEO cu zecile, tutoriale la fel
Eu unul as aprecia niste descrieri "mura-n gura" despre diverse chestii, bazate pe experienta fiecaruia - mai ales daca ar fi completate cu adnotari personale de genul "nu merita" sau "daca ai x vizitatori, merita", etc.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
~Netu - lEu pe prima pagina as pune articole, tutoriale, o lista cu directoare, stiri IT.....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)