Postat în original de
dary5ro
Lansez acest thread pentru a va intreba daca ati patit si voi ceea ce am patit eu cu google asta la unul din site-urile mele.
Este vorba de loto49.ro
Dupa ce mai bine de un an indexul a fost pe locul 3 la cautarea "loto" in www, din data de 16 nov. google ro mi-a mutat pagina de index la aceasta cautare pe locul 23 la cautarea "pagini in lb. romana" in "www" nici nu cred ca mai apar.
Azi dupa ce a fost din nou botul pe la site-ul meu m-a mutat pe locul 20 tot la cautare "pagini in lb. romana" pt. cuv. "loto"
Caderea se extinde defapt la mai toate cuv. cheie pentru care e optimizat indexul.
Sunt deranjat de aceasta cadere deoarece restul site-urilor care erau sub mine la aceasta cautare ocupa acum pozitii mai bune deoarece pagina mea a disparut din primii 10.
Nu inteleg de ce a cazut atat de tare desi am mai multe ibl decat restul concurentei care se afla de la pozitia 3 in jos.
De notat e si faptul ca paginile interne ale site-ului au ramas pe aceleasi pozitii, doar indexul a avut de suferit si implicit traficul generat pe site (scadere cu 60-70%).
Vreau sa stiu ce parere aveti de aceasta situatii si eventuale solutii daca sunt.
Multumesc.