Rezultate 1 la 10 din 71

Subiect: Foarte important: Schimbare in comunitate

Vizualizare arbore

mari este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Locaţie
    oradea
    Posturi
    53
    Putere Rep
    0

Implicit

permiteti si un raspuns din partea unei nou-venite (cam de o luna) si care nu a activat foarte mult in perioada asta aici

motivele pentru lipsa de activitate sunt multe...unul dintre ele fiind cel ca am incercat sa citesc cat mai mult din ceea ce s-a scris pe forum....cantitatea de informatie e imensa. plus ca, dupa cum se afirma mai sus, sunt multe posturi inutile si care nu pot sa spun ca m-au ajutat prea mult.

Sunt noua intr-ale SEO-ului, in sensul ca eu stiu SEO doar din ce am citit in carti (pregatire pentru licenta)....si sunt aproape ferm convinsa ca nici macar nu am reusit sa fac rost de cele mai bune carti in domeniu. Din acest motiv am venit aici pe site, pentru a vedea cum se face SEO practic. Problema e ca aici exista, cum am spus, o cantitate foaarte mare de informatii care nu prea am (eu, o incepatoare) cum sa o parcurg toata. Din acest motiv am si avut o oareare retinere in a activa prea mult, pentru ca stiu cat de enervante pot sa fie pentru cei avansati intrebarile puerile ale unora

poate ar fi bine o 'scoala seopedia' in care sa fie trecute thread-urile pentru 'boboci' in SEO, si dupa ce se pargurg alea sa se treaca si la 'mancare mai tare'

si apropo de noile schimbari, sper sa va aduca acea calitate pe care o doriti la site ...e intr-adevar nevoie de stabilirea unor reguli
    Ultima modificare făcută de mari; 31st May 2008 la 20:58.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare comunitate
    De kyron în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2009, 19:08
  2. CTR foarte mare, castig foarte mic
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 15:56
  3. Script matrimoniale / comunitate
    De Netul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 15