permiteti si un raspuns din partea unei nou-venite (cam de o luna) si care nu a activat foarte mult in perioada asta aici
motivele pentru lipsa de activitate sunt multe...unul dintre ele fiind cel ca am incercat sa citesc cat mai mult din ceea ce s-a scris pe forum....cantitatea de informatie e imensa. plus ca, dupa cum se afirma mai sus, sunt multe posturi inutile si care nu pot sa spun ca m-au ajutat prea mult.
Sunt noua intr-ale SEO-ului, in sensul ca eu stiu SEO doar din ce am citit in carti (pregatire pentru licenta)....si sunt aproape ferm convinsa ca nici macar nu am reusit sa fac rost de cele mai bune carti in domeniu. Din acest motiv am venit aici pe site, pentru a vedea cum se face SEO practic. Problema e ca aici exista, cum am spus, o cantitate foaarte mare de informatii care nu prea am (eu, o incepatoare) cum sa o parcurg toata. Din acest motiv am si avut o oareare retinere in a activa prea mult, pentru ca stiu cat de enervante pot sa fie pentru cei avansati intrebarile puerile ale unora
poate ar fi bine o 'scoala seopedia' in care sa fie trecute thread-urile pentru 'boboci' in SEO, si dupa ce se pargurg alea sa se treaca si la 'mancare mai tare'
si apropo de noile schimbari, sper sa va aduca acea calitate pe care o doriti la site...e intr-adevar nevoie de stabilirea unor reguli

Răspunde cu citat