iar incepem... postati nume, user, detalii sau abtineti-va, rog admini sa nu mai permita postari de gen.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

later: am avut o discutie de 20 minute la telefon cu dul Mihai, 45 ani, patronul unor societati, denumit "tepar" de colegul Laurentiu. Se pare ca lucrurile nu stau chiar asa, sau deloc asa, existand crunte diferente intre ce s-a stabilit initial versus raportul trimis la final. Cele doua parti sunt clar in contradictoriu privind colaborarea, mie imi scapa aici un mic info, in ideea ca s-ar putea sa fi existat un intermediar "coleg de forum" si atunci e posibil ca una din parti sa fie vinovata de neintelegere.

Laurentiu: Dul Mihai, beneficiarul lucrarii tale este foc si para si te avertizeaza sa nu tarasti prin noroi marcile care le reprezinta, pentru ca raspunzi personal (legal) de ceea ce afirmi pe acest forum. DACA tu ai fost "contractat" de un coleg de forum si acesta a fost contactul catre beneficiar, va rog sa va lamuriti intre voi mai intai, plecand de la ceea ce s-a ofertat beneficiarului si terminand cu ceea ce i s-a raportat ca si livrat/executat.

Moderatori/admini: nu am idee daca vreti sa arbitrati conflictul, dar cetateanu care m-a sunat roaga seopedia sa modereze cu atentie persoanele sau firmele ce pot fi pomenite pe nedrept.