Nu a fost niciodata vorba de un intermediar! Beneficiarul este intocmai acest domn Mihai D care m-a contactat folosind datele publicate de mine pe acest forum.
@Cristian: Probabil ca te referi la acel 'intermediar', dublura prin care s-a prezentat pe acest forum.
Eu astept lucruri concrete insotite de dovezi din partea dansului, nu povesti spuse prin telefon altor colegi. NU au nicio valoarea minciunile unui om in fata dovezilor pe care eu le aduc(rapoarte, discutii si alte intelegeri).
I-am spus-o pe email/chat si o repet si public. Astept inca 6 zile, perioada in care are timpul necesar sa isi repare greseala si sa plateasca ce mi se cuvine. Nu doreste? Nu-i nimic, voi face public tot si cu asta basta. O pata pe imaginea dansului face mai mult de 700 de euro!
Iar daca dansul crede ca voi ceda la amenintari de genul: "o sa ai viata grea in Bucuresti, 'prietene"..."sper ca sti ca faci rau si celor din jur prin ce ai facut(dupa publicarea topicului)" si multe altele pe care chiar n-as vrea sa mi le amintesc, se inseala! Sunt organe abilitate pentru asta!