1. SEOpedia nu e politie, nu analizeaza dovezi, nu sustine acuze sau cauze. Lucrurile pe care le rezolvati aici tin de reputatia voastra, nu de faptul ca trebuie sa vi se dea dreptate sau nu. Dreptatea se face in tribunal. Datele din acest forum sint publice, ele pot fi folosite oricand, de oricine.
2. Nu vad inca nici un nume real in acest topic, discutiile sint la nivel de principii. Daca partile vor merge in tribunal, sint sigur ca isi vor rezolva problemele. "domnul Mihai D" e bine sa fie o persoana fictiva pana in momentul in care partile isi lamuresc problemele.
3. Postarile de acest gen pe forum vizeaza reputatia unor useri sau firme, nu si legalitatea actiunilor lor. Scopul postarii nu e denigrarea firmelor sau a userilor decat daca exista un act legal final. Altfel, formumul nu poate lua nici o actiune, decat de banare daca este cazul. Asta este rezultatul final. Banarea nu inlocuie dreptatea sau un act final judecatoresc, doar excluderea unor useri care creaza probleme.
4. Daca intr-un final se dovedeste (i)legal cele spuse aici, noi vom elimina din cadrul comunitatii acele persoane si vom sterge topicul.
5. Persoanele care afiseaza informatii despre firme sau alte persoane implicate sint libere sa isi exprime problemele/opiniile, motiv ptr care ele raman vizibile pe forum pana cand se dovedeste ca cele spuse nu sint adevarate. Oricine poate contacta adminii ptr a aduce dovezi ptr scoaterea acelor topicuri. Altfel, fara dovezi concrete si legale discutiile sint inutile, oamenii sint liberi la exprimare.
6. Forumul asigura dreptul la opinie si contra opinie, daca ambele parti prefera intai balacareala, e dreptul lor. Noi recomandam rezolvarea problemelor pe cale legala si apoi anuntarea noastra ptr a lua masurile care ne privesc.
Stiu despre subiect, am fost contactat. Ne-am manifestat disponibilitatea ca in cazul in care lucrurile se dovedesc a (nu) fi adevarate sa luam masuri, adica banarea userului si stergerea topicului. Altceva nu putem face.
Amenintarile la adresa adminilor (daca ele apar) sint inutile, noi administram un forum, nu un complet de judecata.
Va rog ca intai sa va rezolvati divergentele pe cale legala si abia apoi putem noi lua masuri, daca e nevoie de asa ceva.