Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Teapa din partea unui coleg de forum

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit Teapa din partea unui coleg de forum

E pentru prima data cand fac acest lucru insa sunt indreptatit sa actionez.
    Este vorba despre prestarea unor servicii in valoare de peste 700 de euro pentru un utilizator al acestui forum. Am fost destul de cooperant si am asteptat timp de mai bine de 90 de zile plata din partea dlui, perioada care din pacate s-a scurs fara niciun rezultat.
    Din nefericire, probabil ca si varsta ma tradeaza, am acceptat sa lucrez si sa primesc plata la final. Am aratat o clementa pe care nu multi o puteau arata insa lucrurile deja devin penibile.
    Nu am de gand sa dau nume inca, as fi bucuros ca aceasta situatie sa se rezolve totusi intr-un anume fel. Acord o perioada de 1 saptamana pentru rezolvarea problemei pe cale amiabila!
    Tot ce pot sa spun pentru moment este ca domnul, ca orice tepar autentic, ne-a oferit un nume fals la prezentarea pe forum.
    Revin cu noutati in momentul in care se ajunge la un consens, asta in cazul in care se va ajunge. In caz contrar, renunt cu cea mai mare placere la bani si la munca mea in scopul pubicarii datelor sale catre ceilalti colegi si posibili colaboratori cu acest domn.
    O seara placuta.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    29

Implicit

90 de zile e o perioada de gratie extraordinar de mare. Ma indoiesc ca se va razgandi in aceste 7 zile, dar poate, poate. E frustrant sa lucrezi pro-bono. Eu am patit-o o singura data, cand a trebuit sa imi iau la revedere de la banii cuveniti redactarii unui articol de proba. Dar 700 de euro ... No comment. Sper, totusi, sa rezolvi cu bine si sa iti primesti banii. Mult succes.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    90 de zile e o perioada de gratie extraordinar de mare. Ma indoiesc ca se va razgandi in aceste 7 zile, dar poate, poate. E frustrant sa lucrezi pro-bono. Eu am patit-o o singura data, cand a trebuit sa imi iau la revedere de la banii cuveniti redactarii unui articol de proba. Dar 700 de euro ... No comment. Sper, totusi, sa rezolvi cu bine si sa iti primesti banii. Mult succes.
    Daca are onoare si tine la imaginea lui, cu siguranta isi va achita plata Eu am dat dovada de clementa si am avut incredere in el, asta a fost greseala mea si mi-o asum. Cat despre astea 7 zile, e problema lui daca accepta calea amiabila sau calea prin care isi face praf numele lui si al firmei sale.
    PS: Mersi.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.335
    Putere Rep
    43

Implicit

Hmm, la suma de 700 euro trebuie sa iei avans si plata pe parcursul muncii. Nu sunt de acord cu plata in avans findca la fel poate fii pacalit cel care plateste, cel mai echitabil este plata pe parcursul serviciului. Daca ai vazut ca sunt indoeli si discutii despre acel user trebuia sa fii vigilent.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Din moment ce nu dai nume/date, vorbim doar sa ne aflam in treaba.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

iar incepem... postati nume, user, detalii sau abtineti-va, rog admini sa nu mai permita postari de gen.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

later: am avut o discutie de 20 minute la telefon cu dul Mihai, 45 ani, patronul unor societati, denumit "tepar" de colegul Laurentiu. Se pare ca lucrurile nu stau chiar asa, sau deloc asa, existand crunte diferente intre ce s-a stabilit initial versus raportul trimis la final. Cele doua parti sunt clar in contradictoriu privind colaborarea, mie imi scapa aici un mic info, in ideea ca s-ar putea sa fi existat un intermediar "coleg de forum" si atunci e posibil ca una din parti sa fie vinovata de neintelegere.

Laurentiu: Dul Mihai, beneficiarul lucrarii tale este foc si para si te avertizeaza sa nu tarasti prin noroi marcile care le reprezinta, pentru ca raspunzi personal (legal) de ceea ce afirmi pe acest forum. DACA tu ai fost "contractat" de un coleg de forum si acesta a fost contactul catre beneficiar, va rog sa va lamuriti intre voi mai intai, plecand de la ceea ce s-a ofertat beneficiarului si terminand cu ceea ce i s-a raportat ca si livrat/executat.

Moderatori/admini: nu am idee daca vreti sa arbitrati conflictul, dar cetateanu care m-a sunat roaga seopedia sa modereze cu atentie persoanele sau firmele ce pot fi pomenite pe nedrept.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Intrebarile sunt:

- a beneficiat domnul Mihai de o parte din ceea ce i s-a specificat initial? Daca da, in ce procent?

- a promis de-a lungul acestor 6 luni ca face plata integrala pentru serviciile oferite, pentru ca foarte recent sa devina nemultumit?

- Laurentiu, din ce moment ai inceput sa vorbesti direct cu beneficiarul final? A existat vreun intermediar intre voi sau colegul de forum este beneficiarul direct?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Pare ca am lasat loc de interpretari, nu cunosc partile implicate, dar pentru ca sunt singurul care aveam nr de telefon in semnatura, m-a sunat nenea pentru un punct de vedere. Pe care l am publicat ca atare, cu rugamintea sa fim luminati in problema. Asta daca ni se cere parerea :p

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Pare ca am lasat loc de interpretari, nu cunosc partile implicate, dar pentru ca sunt singurul care aveam nr de telefon in semnatura, m-a sunat nenea pentru un punct de vedere. Pe care l am publicat ca atare, cu rugamintea sa fim luminati in problema. Asta daca ni se cere parerea :p
    Cum ti-a evnit ideea? E genial, postezi nr pe forum, si oricum forumul rankeaza foarte bine pe multe cautari, si PAC-PAC, iei clienti moca! GG Kidu!

Stai frumos in pat, la tv, si suna telefonul: am vazut ca va pricepeti la "sdjfskdf", pe forum, puteti sa ma ajutati cu:.....? Normal, unde trimit factura?

Si tu ma faceai pe mine Seo-ist?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Laurentiu, cred ca daca tot ai deschis cutia pandorei ar trebui sa vii cu partea ta de poveste, dar sa fie completa. Asta nu presupune sa dai nume sau stiu eu, dar fara o poveste detaliata (care sa includa intermediari, beneficiari, etc.) nu prea stiu ce sens are threadul.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Arhivarea unui Forum
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st May 2012, 11:55
  2. Un coleg de al nostru are un necaz
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 13:25
  3. Un coleg de-al nostru face porcarii
    De AntonioTony în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 4th December 2011, 15:24
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th December 2010, 23:36
  5. Caut persoana pentru partea de marketing a unui site (in engleza)
    De haotik în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th December 2010, 11:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •