Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 30

Subiect: Teapa din partea unui coleg de forum

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Bun, deci sa lamurim odata pentru totdeauna.
    Serviciile prestate de mine s-au intins pe durata unei perioade mai lungi de timp.
    Acest domn Mihai, caruia in continuare ii arat respectul cuvenit, desi nu il merita, este un TEPAR.(PUNCT).
    Am trimis rapoarte finale in privinta a:
    -5 inscrieri in directoare
    -pachete de comentarii
    -realizarea unui site de firma
    -realizarea continutului pentru acel site
    -alte chestiuni privind site-urile sale(rapoarte ale cuvintelor cheie, planuri de optimizare, stabilire bugete samd).
    Costul total al intregii operatiuni incheiate in luna octombrie: 704 E.
    In decursul a peste 3 luni de zile, acest domn mi-a promis de nenumarate ori plata. Intr-o prima faza, au fost lucruri care au tinut de trezorerie, intarzieri de plata de pana la 30 de zile samd. Am inteles aceste lucruri.
    Plata nu am primit-o nici in clipa de fata desi domnul a primit rapoarte, rapoarte pe care o sa le ofer unui moderator pentru stabilirea autenticitatii acestora.
    Insistand asupra platii, nu am primit decat nenumarate amenintari si acuze grave din partea unui domn care se considera patron al unor firme, finantator al unui partid, posesor al unor actiuni la asa zise firme din Turcia si multe alte lucruri pe care chiar nu imi doresc sa le fac publice.
    Doreste sa raspund legal? Pai legal o sa raspunda dansul si nu pentru cei 700 de euro asupra carora nu exista un contract ci pentru nenumaratele amenintari prin email, mesaje si apeluri telefonice. La fel, pot dovedii aceste lucruri cu fapte concrete, daca e cazul, chiar si apelurile vocale le pot ridica de la operatorul de telefonie mobila si le voi indrepta catre organele legale.
    Sa ne fie inteles, voi spuneti ca nu am dat nume! Am dat dovada de o rabdare iesita din comun, am asteptat dupa plata mai bine de 90 de zile. NIMENi nu facea asta! Am dat dovada din nou de clementa cand am incercat sa incheiem totul pe cale amiabila. L-am contactat telefonic in ultimele 2 saptamani, ieri am incercat sa discutam despre acest lucru inainte de a ma 'plange'. Aici nu mai este vorba despre bani, aici e vorba de onoare! Onoare pe care acest domn nu o are. Pai va laudati ca rulati 25 de milioane de euro prin firmele dvs si nu va achitati servicii in valoare de 700 de euro. Pai un singur client adus pe site-ul creat de mine va ofera suma de 700 de euro pe care sa o platiti. Chiar nu aveti bun simt?
    Rog un moderator sa ma contacteze via messenger si ii voi preda, la randu-i, raportul oferit dansului. EU NU mint! E prima oara cand fac o acuzatie publica si sper sa fie ultima!
    Iar daca acest domn are dreptate, trebuia sa posteze pe forum cu contul sau, ca doar il detine. NU sa sune un coleg si sa ii ofere aceleasi minciuni pe care mi le-a oferit mie de 3 luni de zile incoace! RUSINE!
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Da-l la cancan
    Glumesc...

Si totusi, despre cine e vorba?

Asta ar trebui sa fie invatare de minte, sa nu mai lucrezi cu plata la final.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Intrebarile sunt:

- a beneficiat domnul Mihai de o parte din ceea ce i s-a specificat initial? Daca da, in ce procent?

- a promis de-a lungul acestor 6 luni ca face plata integrala pentru serviciile oferite, pentru ca foarte recent sa devina nemultumit?

- Laurentiu, din ce moment ai inceput sa vorbesti direct cu beneficiarul final? A existat vreun intermediar intre voi sau colegul de forum este beneficiarul direct?
    Nu a fost niciodata vorba de un intermediar! Beneficiarul este intocmai acest domn Mihai D care m-a contactat folosind datele publicate de mine pe acest forum.
    @Cristian: Probabil ca te referi la acel 'intermediar', dublura prin care s-a prezentat pe acest forum.
    Eu astept lucruri concrete insotite de dovezi din partea dansului, nu povesti spuse prin telefon altor colegi. NU au nicio valoarea minciunile unui om in fata dovezilor pe care eu le aduc(rapoarte, discutii si alte intelegeri).

I-am spus-o pe email/chat si o repet si public. Astept inca 6 zile, perioada in care are timpul necesar sa isi repare greseala si sa plateasca ce mi se cuvine. Nu doreste? Nu-i nimic, voi face public tot si cu asta basta. O pata pe imaginea dansului face mai mult de 700 de euro!
    Iar daca dansul crede ca voi ceda la amenintari de genul: "o sa ai viata grea in Bucuresti, 'prietene"..."sper ca sti ca faci rau si celor din jur prin ce ai facut(dupa publicarea topicului)" si multe altele pe care chiar n-as vrea sa mi le amintesc, se inseala! Sunt organe abilitate pentru asta!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Si eu i am spus telefonic acelasi lucru: conteaza mai putin parerea mea sau a forumului, conteaza ce v-ati inteles voi initial, ce ati modificat pe parcurs si ce ati predat. El este de parere ca ai facut mai nimic, tu esti de parerea ca ti ai facut treaba complet. E treaba voastra, eu doar am transmis ce zice si partea adversa.

Din punctul meu de vedere, daca ati lucrat doar pe vorbe si nu aveti nici un agreement, din punctul meu de vedere si al seopedia, e o discutie inchisa, nu am de ce sa cred pe unul sau pe altul. Eventual parcurgeti pasii legali. Spor.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    voi ceda la amenintari de genul: "o sa ai viata grea in Bucuresti, 'prietene"..."sper ca sti ca faci rau si celor din jur prin ce ai facut(dupa publicarea topicului)"
    Caterinca mare.
    Daca ai o inregistrare cu asa ceva, contacteaza-ma te rog.
    Mai ales aia cu "celor din jur". Aia e interesanta, am niste prieteni care abia asteapta sa puna mana pe asa ceva
    Trust, but verify.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Si eu i am spus telefonic acelasi lucru: conteaza mai putin parerea mea sau a forumului, conteaza ce v-ati inteles voi initial, ce ati modificat pe parcurs si ce ati predat. El este de parere ca ai facut mai nimic, tu esti de parerea ca ti ai facut treaba complet. E treaba voastra, eu doar am transmis ce zice si partea adversa.

Din punctul meu de vedere, daca ati lucrat doar pe vorbe si nu aveti nici un agreement, din punctul meu de vedere si al seopedia, e o discutie inchisa, nu am de ce sa cred pe unul sau pe altul. Spor.
    Te inseli amarnic. E o diferenta intre versiunea mea, o versiune insotita de dovezi si rapoarte ale actiunilor mele si versiunea dansului care se bazeaza doar pe vorbe! Atata timp ca eu imi sustin munca depusa prin dovezi concrete, mingea e in terenul meu. Aici nu e ca la fotbal, cand se poate termina egal, aici cineva trebuie sa 'castige' meciul. Cum pot sa fiu bagat in aceeasi oala cu un om care nu stie decat sa minta si sa insulte? Pai conteaza varsta sau mentalitatea si respectul? Poate ca am doar 21 de ani, insa arat un respect inzecit mai mare decat al acestui domn, de...45 de ani?! Mi-ar fi fost rusine sa insult si sa ma cobor la mintea unui pustan daca eram un om instarit si elevat cum se considera dansul!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Caterinca mare.
    Daca ai o inregistrare cu asa ceva, contacteaza-ma te rog.
    Mai ales aia cu "celor din jur". Aia e interesanta, am niste prieteni care abia asteapta sa puna mana pe asa ceva
    Crede-ma ca sunt acuzatii, insulte si amenintari grave, mult mai grave decat cele pe care le-am adaugat. Sa zicem ca asta e versiunea cenzurata!

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Laurentiu: poti dovedi ce ai contractat tu initial de lucru? Ce ati stabilit pe parcurs sa modifici sau sa faci in plus? In cazul asta rapoartele de final sunt aproape useless... Oricum, nu stiu cu ce te ar ajuta, decat moral, sa ne dam noi cu parerea daca munca ta facea sau nu 700 euro...
    Data viitoare lucreaza cu predari pe etape si incasezi pe etapa sume mici, daca nu esti in masura sa ceri/primesti avans. Nu conteaza varsta sau mentalitatea, dar conteaza puterea... cred ca ii este relativ lejer sa te tarasca prin tribunale daca publici nume/firme date. De aceea te am sfatuit mai devreme... Dar riscul si placerea iti apartine

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Laurentiu: poti dovedi ce ai contractat tu initial de lucru? Ce ati stabilit pe parcurs sa modifici sau sa faci in plus? In cazul asta rapoartele de final sunt aproape useless... Oricum, nu stiu cu ce te ar ajuta, decat moral, sa ne dam noi cu parerea daca munca ta facea sau nu 700 euro...
    Data viitoare lucreaza cu predari pe etape si incasezi pe etapa sume mici, daca nu esti in masura sa ceri/primesti avans. Nu conteaza varsta sau mentalitatea, dar conteaza puterea... cred ca ii este relativ lejer sa te tarasca prin tribunale daca publici nume/firme date. De aceea te am sfatuit mai devreme... Dar riscul si placerea iti apartine
    Sa ma tarasca prin tribunale pentru ce? Pai daca vrea actionari legale, le avem. Imi pot scoate si eu o parte frumoasa de banuti + o denigrare a dansului si a firmelor sale. Oare care iese in pierdere? Nu uita un lucru! Lasand deoparte dovezile privind munca mea! Sunt convorbiri telefonice care pot fi oricand considerate probe in orice proces, in orice tara! Plus emailuri, mesaje pe telefon si alte lucruri!
    Dar daca pentru 700 de euro ajungem acolo, perfect. Pierderea e de partea sa si nu se va rezuma doar la atatia bani.
    Eu nu am am nimic de adaugat. Ofer dovezile unui moderator, astept perioada de 6-7 zile si daca se va reglementa situatia financiara, e in regula. In caz contrar, tot ce s-a intamplat va devenii public! Nu am de ce sa ma tem pentru ca nu sunt chestiuni care ma incrimineaza pe mine si actiunile mele nu au nici cea mai mica legatura cu asta1

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

1. SEOpedia nu e politie, nu analizeaza dovezi, nu sustine acuze sau cauze. Lucrurile pe care le rezolvati aici tin de reputatia voastra, nu de faptul ca trebuie sa vi se dea dreptate sau nu. Dreptatea se face in tribunal. Datele din acest forum sint publice, ele pot fi folosite oricand, de oricine.

2. Nu vad inca nici un nume real in acest topic, discutiile sint la nivel de principii. Daca partile vor merge in tribunal, sint sigur ca isi vor rezolva problemele. "domnul Mihai D" e bine sa fie o persoana fictiva pana in momentul in care partile isi lamuresc problemele.

3. Postarile de acest gen pe forum vizeaza reputatia unor useri sau firme, nu si legalitatea actiunilor lor. Scopul postarii nu e denigrarea firmelor sau a userilor decat daca exista un act legal final. Altfel, formumul nu poate lua nici o actiune, decat de banare daca este cazul. Asta este rezultatul final. Banarea nu inlocuie dreptatea sau un act final judecatoresc, doar excluderea unor useri care creaza probleme.

4. Daca intr-un final se dovedeste (i)legal cele spuse aici, noi vom elimina din cadrul comunitatii acele persoane si vom sterge topicul.

5. Persoanele care afiseaza informatii despre firme sau alte persoane implicate sint libere sa isi exprime problemele/opiniile, motiv ptr care ele raman vizibile pe forum pana cand se dovedeste ca cele spuse nu sint adevarate. Oricine poate contacta adminii ptr a aduce dovezi ptr scoaterea acelor topicuri. Altfel, fara dovezi concrete si legale discutiile sint inutile, oamenii sint liberi la exprimare.

6. Forumul asigura dreptul la opinie si contra opinie, daca ambele parti prefera intai balacareala, e dreptul lor. Noi recomandam rezolvarea problemelor pe cale legala si apoi anuntarea noastra ptr a lua masurile care ne privesc.

Stiu despre subiect, am fost contactat. Ne-am manifestat disponibilitatea ca in cazul in care lucrurile se dovedesc a (nu) fi adevarate sa luam masuri, adica banarea userului si stergerea topicului. Altceva nu putem face.

Amenintarile la adresa adminilor (daca ele apar) sint inutile, noi administram un forum, nu un complet de judecata.

Va rog ca intai sa va rezolvati divergentele pe cale legala si abia apoi putem noi lua masuri, daca e nevoie de asa ceva.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Sunt convorbiri telefonice care pot fi oricand considerate probe in orice proces, in orice tara!
    Demonstrezi ca esti pe dinafara problemei Laurentiu, nu te arunca cu capul inainte in afara sa studiezi bine problema.
    De rest a punctat Krumel ce era de spus.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Arhivarea unui Forum
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st May 2012, 10:55
  2. Un coleg de al nostru are un necaz
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 12:25
  3. Un coleg de-al nostru face porcarii
    De AntonioTony în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 4th December 2011, 14:24
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th December 2010, 22:36
  5. Caut persoana pentru partea de marketing a unui site (in engleza)
    De haotik în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th December 2010, 10:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •