Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: Teapa din partea unui coleg de forum

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple:
    1. Predau dovezile unui administrator => se va vedea concret ca am dreptate
    2. astept cele 6-7 zile in care mai e valabila 'oferta' mea de a rezolva totul amiabil
    3. dupa aceasta perioada voi face publice numele, dovezile si firma respectiva. Iar daca punctul 5 este unul 'sanatos', acele detalii vor ramane mult si bine in online, ele nu pot fi contracarate in niciun fel de acest domn. In felul asta ar vedea cu totii cine este acest domn, cu ce se ocupa si ar face bine sa se fereasca de dansul!
    @ krumel: vreau si eu o adresa de email pentru oferirea dovezilor si, eventual, cateva puncte pe care doresti sa le ating in email. Ce tine de legal si amenintari nu are importanta deocamdata...decizia in privinta acelor fapte imi apartine si voi analiza daca se merita sa-l actionez in instanta.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

In primul rand nu te inteleg cum ai acceptat sa oferi servicii in valoare de 700 de euro fara nici un contract semnat sau macar o asigurare ceva de genul iti predau 30% din totalul serviciilor (rapoarte, etc.) si imi faci plata, iar restul la final.
    Daca domnul in cauza este membru al forumului poti sa-i dai numele fara prea multe retineri, in schimb ceea ce priveste firma/firmele sale zic sa le lasi deoparte deocamdata ca sa nu ai mai multe batai de cap decat ai acum.
    Daca nu este membru al forumului cred ca discutia ar trebui sa se opreasca aici ori si sa deschizi un alt topic in care sa ceri sfaturi legate de aceasta situatie si sub nici o forma sa nu publici nume de persoane, fie ele fizice sau juridice si nici conversatii private.
    Oricum, daca amenintarile de care spui sunt pe bune, nu cred ca vei mai primi nici un ban de la aceasta persoana, e frustrant, dar e o invatare de minte pentru ca nu ai ce sa faci decat sa te balacaresti cu el si iti vei consuma timpul, energia si vei acumula multi nervi. Treci peste si pe viitor incearca sa te feresti de astfel de persoane.
    Eu totusi sper sa-ti primesti banii desi sansele sunt undeva sub 10%.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Demonstrezi ca esti pe dinafara problemei Laurentiu, nu te arunca cu capul inainte in afara sa studiezi bine problema.
    De rest a punctat Krumel ce era de spus.
    Daca persoana acuzata detine un cazier, stai linistit, lucrurile stau exact cum imi imaginez eu!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    @ krumel: vreau si eu o adresa de email pentru oferirea dovezilor si, eventual, cateva puncte pe care doresti sa le ating in email. Ce tine de legal si amenintari nu are importanta deocamdata...decizia in privinta acelor fapte imi apartine si voi analiza daca se merita sa-l actionez in instanta.
    Eu nu sint complet de judecata si nici nu vreau ca pe forumul asta sa se imparta dreptatea. Ai expus o problema care vizeaza un user din forum. Topicul ramane si te rog sa nu expui nume si firme pana nu rezolvi legal treaba. Pana atunci esti liber sa iti expui problema principial, datele le poti da dupa ce ai un act legal.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Eu nu sint complet de judecata si nici nu vreau ca pe forumul asta sa se imparta dreptatea. Ai expus o problema care vizeaza un user din forum. Topicul ramane si te rog sa nu expui nume si firme pana nu rezolvi legal treaba. Pana atunci esti liber sa iti expui problema principial, datele le poti da dupa ce ai un act legal.
    Deci ce sa pricep din asta? Ca pe seopedia nu se va lua nicio masura in momentul in care activam printre persoane fara principii? Ca suntem cu totii egali, indiferent de cum tratam situatia? Eu vrea o replica din partea domnului Mihai, in caz contrar e va trebui sa imi sustin afirmatiile, corect? Cum pot colegii de forum sa aiba incredere in mine si sa se fereasca de dansul daca eu nu dovedesc ce zic si nu ofer numele acestuia?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Krumel - parca uderii isi asuma responsabilitatea a ce informatii pune pe forum.
    Sper ca nu ai cedat amenintarilor.
    Forumul e doar un suport, nu isi poate asuma responsabilitatea pentru ce spun oamenii pe aici. Nu poti sa acuzi hartia pentru ideile scrise pe ea.

@Laurentiu - cred ca Krumel a spus-o ca pe un sfat. Si acelasi sfat ti-l dau si eu. Daca nu iti recuperezi banii considera-i pierduti, dar ia atitudine impotriva amenintarilor. Fara contract nu rezolvi altceva. Indiferent cine are dreptate, amenintarile reprezinta o incalcare a moralei, legilor, bunului simt.
    Trust, but verify.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Am recitit ce s-a scris aici, dar tot nu am inteles. Persoana pe care o acuzi ARE sau NU ARE cont pe forum? Daca ai fost contactat pentru servicii de catre un membru al forumului cred ca nu exista nici o problema sa ni se spuna si noua, in plus acest membru ar avea dreptul la opinie si din ce stiu, atunci cand fiecare isi expune argumentat parerea despre situatie, de cele mai multe ori aceasta se rezolva destul de repede.
    Daca nu e membru si nu ai fost contactat prin intermediul forumului e cam nasol sa deschizi un astfel de topic.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Deci ce sa pricep din asta? Ca pe seopedia nu se va lua nicio masura in momentul in care activam printre persoane fara principii? Ca suntem cu totii egali, indiferent de cum tratam situatia? Eu vrea o replica din partea domnului Mihai, in caz contrar e va trebui sa imi sustin afirmatiile, corect? Cum pot colegii de forum sa aiba incredere in mine si sa se fereasca de dansul daca eu nu dovedesc ce zic si nu ofer numele acestuia?
    Laurentiu, se vor lua masuri cand lucrurile vor fi evidente. Momentan nu vad nimic evident. E dreptul tau sa expui problemele, dar noi nu putem lua masuri decat daca sint dovezi legale. In plus, nu vreau sa devenim complet de judecata. Ne putem da cu parerea toti, dar asta nu rezolva problema. Din cate vad ai reputatie buna, deci in cadrul forumului tu nu ai o problema. Dar aici nu putem discuta chestii de tin de judecata ptr a da ban unui user.

In plus, ai dreptul sa iti exprimi si expui toate opiniile. Forumul garanteaza asta, dar nu cred ca iti rezolva tie problema. Daca unu din voi vine cu o decizie finala, noi luam masurile in consecinta. Altfel, sinteti toti liberi sa va exprimati pe propria raspundere.

Noi spre exemplu, putem lua decizia de a da ban fara dovezi daca un numar de useri spun acelasi lucru si sint si dovezi. Altfel, preferam ca problemele sa se rezolve legal.

Dan, am mai primit amenintari.. nu e nici o problema, nu cedez asa usor. Pe mine ma intereseaza ca ceea ce se discuta aici sa faca referire la comunitate si nu sa imparta dreptatea. Faptul ca dau ban unui user nu rezolva problema in sine.

Eu nu am primit nici o amenintare, mi s-a expus o problema vazuta dintr-o anumita parte. Acelasi lucru am zis si acelei persoane: noi nu sintem complet de judecata.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Se pare ca lucrurile vor intra pe calea cea dreapta intr-un final. Am discutat la telefon cu d-ul Mihai si a acceptat sa rezolvam totul pe cale amiabila, urmand ca acest topic sa fie sters in momentul in care toate lucrurile s-au indreptat.
    A fost de acord ca pana la finalul saptamanii viitoare sa imi vireze in cont suma de 700 de euro. Rog ca pana la rezolvarea situatiei, un moderator sa inchida momentan acest topic pentru a nu se mai lasa niciun fel de comentariu. Conform detaliilor stabilite, daca la finalul saptamanii nu voi incasa suma de 700 de euro, am libertatea de a redeschide topicul si de a face public utilizatorul si dovezile privind acest incident.
    Mersi anticipat.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Subiect inchis, un mesaj la unul din administratori pentru stergere topic/actualizare.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Arhivarea unui Forum
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st May 2012, 10:55
  2. Un coleg de al nostru are un necaz
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 12:25
  3. Un coleg de-al nostru face porcarii
    De AntonioTony în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 4th December 2011, 14:24
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th December 2010, 22:36
  5. Caut persoana pentru partea de marketing a unui site (in engleza)
    De haotik în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th December 2010, 10:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •