Bun, deci sa lamurim odata pentru totdeauna.
Serviciile prestate de mine s-au intins pe durata unei perioade mai lungi de timp.
Acest domn Mihai, caruia in continuare ii arat respectul cuvenit, desi nu il merita, este un TEPAR.(PUNCT).
Am trimis rapoarte finale in privinta a:
-5 inscrieri in directoare
-pachete de comentarii
-realizarea unui site de firma
-realizarea continutului pentru acel site
-alte chestiuni privind site-urile sale(rapoarte ale cuvintelor cheie, planuri de optimizare, stabilire bugete samd).
Costul total al intregii operatiuni incheiate in luna octombrie: 704 E.
In decursul a peste 3 luni de zile, acest domn mi-a promis de nenumarate ori plata. Intr-o prima faza, au fost lucruri care au tinut de trezorerie, intarzieri de plata de pana la 30 de zile samd. Am inteles aceste lucruri.
Plata nu am primit-o nici in clipa de fata desi domnul a primit rapoarte, rapoarte pe care o sa le ofer unui moderator pentru stabilirea autenticitatii acestora.
Insistand asupra platii, nu am primit decat nenumarate amenintari si acuze grave din partea unui domn care se considera patron al unor firme, finantator al unui partid, posesor al unor actiuni la asa zise firme din Turcia si multe alte lucruri pe care chiar nu imi doresc sa le fac publice.
Doreste sa raspund legal? Pai legal o sa raspunda dansul si nu pentru cei 700 de euro asupra carora nu exista un contract ci pentru nenumaratele amenintari prin email, mesaje si apeluri telefonice. La fel, pot dovedii aceste lucruri cu fapte concrete, daca e cazul, chiar si apelurile vocale le pot ridica de la operatorul de telefonie mobila si le voi indrepta catre organele legale.
Sa ne fie inteles, voi spuneti ca nu am dat nume! Am dat dovada de o rabdare iesita din comun, am asteptat dupa plata mai bine de 90 de zile. NIMENi nu facea asta! Am dat dovada din nou de clementa cand am incercat sa incheiem totul pe cale amiabila. L-am contactat telefonic in ultimele 2 saptamani, ieri am incercat sa discutam despre acest lucru inainte de a ma 'plange'. Aici nu mai este vorba despre bani, aici e vorba de onoare! Onoare pe care acest domn nu o are. Pai va laudati ca rulati 25 de milioane de euro prin firmele dvs si nu va achitati servicii in valoare de 700 de euro. Pai un singur client adus pe site-ul creat de mine va ofera suma de 700 de euro pe care sa o platiti. Chiar nu aveti bun simt?
Rog un moderator sa ma contacteze via messenger si ii voi preda, la randu-i, raportul oferit dansului. EU NU mint! E prima oara cand fac o acuzatie publica si sper sa fie ultima!
Iar daca acest domn are dreptate, trebuia sa posteze pe forum cu contul sau, ca doar il detine. NU sa sune un coleg si sa ii ofere aceleasi minciuni pe care mi le-a oferit mie de 3 luni de zile incoace! RUSINE!