Teapa din partea unui coleg de forum
E pentru prima data cand fac acest lucru insa sunt indreptatit sa actionez.
Este vorba despre prestarea unor servicii in valoare de peste 700 de euro pentru un utilizator al acestui forum. Am fost destul de cooperant si am asteptat timp de mai bine de 90 de zile plata din partea dlui, perioada care din pacate s-a scurs fara niciun rezultat.
Din nefericire, probabil ca si varsta ma tradeaza, am acceptat sa lucrez si sa primesc plata la final. Am aratat o clementa pe care nu multi o puteau arata insa lucrurile deja devin penibile.
Nu am de gand sa dau nume inca, as fi bucuros ca aceasta situatie sa se rezolve totusi intr-un anume fel. Acord o perioada de 1 saptamana pentru rezolvarea problemei pe cale amiabila!
Tot ce pot sa spun pentru moment este ca domnul, ca orice tepar autentic, ne-a oferit un nume fals la prezentarea pe forum.
Revin cu noutati in momentul in care se ajunge la un consens, asta in cazul in care se va ajunge. In caz contrar, renunt cu cea mai mare placere la bani si la munca mea in scopul pubicarii datelor sale catre ceilalti colegi si posibili colaboratori cu acest domn.
O seara placuta.