Cristian, administratorul, da foarte rar pe aici, avand in vedere ca este foarte respectat de cei "mai mici" care sunt flamanzi dupa cateva sfaturi de la cineva ca el. Sau ma rog, nu ca da rar, dar nu am vazut sa se mai implice asa in discutii, poate cum o facea acum 3 ani sau stiu eu.
CONTEAZA foarte mult parerea unuia ca el... poate si de aia se da asa mult offtopic pentru ca sa vazut ca este tolerat, dai odata, dai de 2 ori vezi ca iti merge ii dai inainte.
Ce sa zic, ca o parere de a mea si numai a mea, daca Cristian sa'r implica mai mult, eu zic ca si mai bine ar fi. A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un tutorial interesant pe aici, sau vreun soft ceva elaborat de comunitate.
Merge TheMarketPlace, asta n-am ce sa zic, ah, si viewers la topicul Google, in rest, linkexchange, reclame mascate, etc
Cei drept, foarte multi vin numa sa citeasca si sa mai dea cate un sfat pe ici pe colo, daca se pricep oamenii, dar avand in vedere ca exista si cativa experti pe aici, cum ar fi Cristian, eu cred ca astfel de topic-uri sa'r rezolva intr-o clipita daca el ar spune EXACT ce sa faca, nu sa'r mai continua cu atata offtop acolo. SI poate, de ce nu, subiect inchis atunci cand sa rezolvat.
PS: nu m-am gandit deloc la viata lui personala cand am scris acest topic ! is rau azi![]()

Răspunde cu citat