Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Cum sa facem un forum mai bun?

Afișare hibrid

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    231
    Putere Rep
    35

Implicit

Cristian, administratorul, da foarte rar pe aici, avand in vedere ca este foarte respectat de cei "mai mici" care sunt flamanzi dupa cateva sfaturi de la cineva ca el. Sau ma rog, nu ca da rar, dar nu am vazut sa se mai implice asa in discutii, poate cum o facea acum 3 ani sau stiu eu.
    CONTEAZA foarte mult parerea unuia ca el... poate si de aia se da asa mult offtopic pentru ca sa vazut ca este tolerat, dai odata, dai de 2 ori vezi ca iti merge ii dai inainte.

Ce sa zic, ca o parere de a mea si numai a mea, daca Cristian sa'r implica mai mult, eu zic ca si mai bine ar fi. A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un tutorial interesant pe aici, sau vreun soft ceva elaborat de comunitate.
    Merge TheMarketPlace, asta n-am ce sa zic, ah, si viewers la topicul Google, in rest, linkexchange, reclame mascate, etc
    Cei drept, foarte multi vin numa sa citeasca si sa mai dea cate un sfat pe ici pe colo, daca se pricep oamenii, dar avand in vedere ca exista si cativa experti pe aici, cum ar fi Cristian, eu cred ca astfel de topic-uri sa'r rezolva intr-o clipita daca el ar spune EXACT ce sa faca, nu sa'r mai continua cu atata offtop acolo. SI poate, de ce nu, subiect inchis atunci cand sa rezolvat.

PS: nu m-am gandit deloc la viata lui personala cand am scris acest topic ! is rau azi
    I don't know much...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de punctuletz Vezi Post
    PS: nu m-am gandit deloc la viata lui personala cand am scris acest topic ! is rau azi
    Eu incerc sa dau cat mai des pe aici.

Dar comunitatea asta sta in picioare nu numai ca exist eu. Sunt alti 500 de membri activi care sunt oameni buni pe domeniul lor.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Un forum mai bun? Tine atat de admini (de cei care iau decizii vreau sa zic) cat si de utilizatori. Aruncand o scurta privire asupra celor mai proaspete posturi vad ca se discuta pentru a nu stiu cata oara aceleasi subiecte bine rodate de atata timp: redirect 301, pr update, pr checker, www vs non-www. Exista posibilitate de search care poate fi utilizat inainte de deschiderea unor noi threaduri pe aceleasi teme, nu? Ca o parere personala (sa-i zicem sugestie), poate ca ar fi bine sa deschidem o rubrica (eventual in Bar/lobby) unde userii sa poata supune spre votare site-uri care li s-au parut exceptionale din anumite puncte de vedere (nu neaparat d.p.d.v. SEO). Poate ar mai anima atmosfera si ne vom ajuta reciproc sa ne deschidem noi orizonturi.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 22nd April 2008 la 14:42.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sa facem prezenta
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 30th September 2009, 18:48
  2. Facem de toate domnule ...
    De Shumy în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 25th June 2009, 16:27
  3. listafirme.ro ne sugereaza sa facem spam
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6