Interesant e faptul ca doar am vrut sa ajut cu o parere si cu o experienta...si anume ca am facut mai mult in .com vanzand produse deigitale decat as fi facut in .ro vanzand laptopuri sau tablete de la emag...
...imi pare rau ca voi care aveti totusi atat experienta in online (sau poate ma insel) va cramponati de .ro, de produsele fizice si ca nu luati in considerare piete pe care s-au facut, se face si se vor mai face multi bani...gen ClickBank...cu produse digitale, iar comisoanele pe care le-ati castiga ar fi de 20,50, 100 de dolari/vanzare.
...nu am avut nici cea mai mica intentie de a incinge spiritele si in cazul in care va uitati un pic nu eu am fost cel arogant in prima instanta...defectul meu ca raspund la nesimtire cu nesimtire...
De atatia ani de cand sunt inscris pe acest forum am doar patru-cinci posturi...am preferat sa va urmaresc si atat...te bagi in cocina te mananca porcii - proverb...
...din punctul meu de vedere cu o asemenea atitudine aroganta, stati linistiti...online-ul in romania nu va evolua in veci...nici macar in 2020...
...am spus sume modice in online in raport cu cat se castiga in .com dar am precizat ca in romania aceste sume "modice" conteaza. Iar sumele mele modice trec lejer de 1500$/luna de mai bine de 3 luni.

Persoanele ca mine ajung in cele din urma sa-si ia ban deoarece nu rateaza niciodata sansa de a da peste bot celor ca si Catalin - Acesti catalini care nu fac altceva decat sa ii desconsidere si sa-i trateze de sus pe cei care isi aduc aportul real pe forumuri...sau macar incearca. Ei strica atmosfera, nu cei ca mine, care repet...doar am vrut sa ajut si deloc de a da peste nas cuiva de pe aici...

Sincer mi-asi dori sa ne privim in ochi si sa fim unul in fata altuia, e usor din fata calculatorului sa faci praf pe cineva!...dar asta e alta discutie...

Spor la facut Bani!