Rezultate 1 la 10 din 107

Subiect: Nise monetizabile in Romania

Afișare hibrid

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cea mai buna 'nisa' este continutul EN. Acolo poti monetiza prin toate metodele si sa iesi in castig foarte bine. La noi inca nu sunt dezvoltate calumea cumparaturile online, chiar daca sunt unii care cumpara (inclusiv eu), marea majoritate nu cumpara, iar ideea la un site este sa aiba expunere cat mai mare ca sa ai si metode de monetizare.

La un site EN e mult mai usor de monetizat totul. Gasesti o nisa (pe clickbank poti prinde idei) iar de acolo: AdSense si marketing afiliat. Acolo se cumpara la greu online, iar click-urile sunt platite foarte bine.

Pe RO cred ca merg in mare magazinele online sau mai multe site-uri de afiliere care sa insumeze.

Un experiment amuzant si interesant, pentru cine are timp. Sa isi faca un site intr-o alta limba decat engleza/romana (germana am inteles ca plateste extrem de bine @ AdSense) pe o nisa/micronisa, o sa ramana surprins cat de bine merge.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    Cea mai buna 'nisa' este continutul EN. Acolo poti monetiza prin toate metodele si sa iesi in castig foarte bine. La noi inca nu sunt dezvoltate calumea cumparaturile online, chiar daca sunt unii care cumpara (inclusiv eu), marea majoritate nu cumpara, iar ideea la un site este sa aiba expunere cat mai mare ca sa ai si metode de monetizare.

La un site EN e mult mai usor de monetizat totul. Gasesti o nisa (pe clickbank poti prinde idei) iar de acolo: AdSense si marketing afiliat. Acolo se cumpara la greu online, iar click-urile sunt platite foarte bine.

Pe RO cred ca merg in mare magazinele online sau mai multe site-uri de afiliere care sa insumeze.

Un experiment amuzant si interesant, pentru cine are timp. Sa isi faca un site intr-o alta limba decat engleza/romana (germana am inteles ca plateste extrem de bine @ AdSense) pe o nisa/micronisa, o sa ramana surprins cat de bine merge.
    Ca tot zici de site-uri in alte limbi... a incercat cineva adsense in limba italiana? Din cate am vazut, de cand sunt pe la ei, site-urile lor nu sunt prea stralucite

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Ca tot zici de site-uri in alte limbi... a incercat cineva adsense in limba italiana? Din cate am vazut, de cand sunt pe la ei, site-urile lor nu sunt prea stralucite
    Sunt si eu interesat de subiect, dar nu neaparat pe italiana. Pe franceza spre exemplu, sau greaca, a incercat cineva?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar siteuri monetizabile
    De edy12006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th February 2011, 01:12
  2. Link exchange-uri diverse nise
    De StarNET în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th December 2010, 11:32
  3. LE diverse nise
    De big în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1