Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Pareri despre Platforma Shopmania

Afișare hibrid

costimanea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut,

Am sa fiu cat pot de scurt si de ajutor in acelasi timp.

Eu sunt inginer de formatie, habar nu am programare/html etc. la sfatul unui prieten am optat (magazinul meu online adrenco . ro) pentru platforma opencart. Mi-a luat cam 2 luni sa inteleg cum functioneaza adminul, cum sa atasez module care lipsesc din varianta free a platformei.

1. Am investit cam 200 Euro intr-o tema si cateva module esentiale: onestep checkout, filtre produse, etc.
    2. Am investit in SEO 250 Euro lunar timp de 2 ani.
    3. Munca de introdus produse, mentenenta si micile modificari le fac eu. Dupa 2 ani magazinul aduce comenzi de peste 10.000 Euro lunar la un trafic de 10.000 de vizitatori unici pe luna si creste in fiecare luna.

Iti trebuie munca multa, ambitie si ceva bani de promovare lunara.
    0. Contiut de calitate pe paginile produselor si text cat de mult posibil fara sa aberezi, poze de calitate, etc.
    1. SEO (linkbuilding si SEO onsite) este foarte important iar cu cat ai mai multi bani de bagat vei vreste mai repede
    2. Comparatoare de preturi (au cel mai bun ROI) de exempu Compari . ro imi aduce cam 80 unici pe zi si ma costa cam 100 Euro pe luna.
    3. AdWords (ROI prost dar nu iesi pe minus daca esti atent la cat licitezi pe cuvinte). Este bine sa il ai pentru ca Google e calic si va aprecia ca le dai bani (este dovedit empiric ca ajuta sa ai, in teorie chair daca nu ai adwords nu ar trebui sa-ti afecteze pozitiile organice)

Am intrat de curand pe shopmania ca si retailer dar vizitele trimise de acest comparator/platforma sunt putine, poate si si datorita produselor pe care le vindem.

Rezumat: Nu recomand sa-ti faci magazinul pe o platforma inchisa (vei fi la mana lor, gandeste-te ca iti va merge bine si intr-o zi se inchide shopmania, pierzi toata afacerea).

Daca mai pot ajuta si cu alte info, cu drag.

Toate bune!

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

era un topic vechi dar..
    Insa, pentru ca ti-ai laudat foarte mult munca la site si banii investiti in SEO vreau sa ma lamuresti cu un lucru.
    M-am uitat in descriere, m-am uitat in alt-uri, m-am uitat prin titluri nimic domne. E depozit de materiale de constructii.
    Daca tu vezi in footer-ul unui magazin de materiale de constructii Designed by Adrenco Design ce zici?
    Deci ce e asta? Demo? Teapa? O eroare umana?
    Nu apare nicaieri Adrenco Design, de unde link pe asa ceva?
    M-am uitat sa vad ca nu cumva spun o tampenie. Daca era numai de lavabila si vopsea, hai ca avea o chestie...dar mai e si mortar vad!
    Daca Google baga "mortar" in categoria Design, atunci am tacut si mai invat.

Imi cer scuze ca am fost offtopic dar...
    Eu as mai avea cateva chestii de modificat dar las pe cei ce sunt experti sa isi dea cu parerea!

Citat Postat în original de costimanea Vezi Post
    Salut,

Am sa fiu cat pot de scurt si de ajutor in acelasi timp.

Eu sunt inginer de formatie, habar nu am programare/html etc. la sfatul unui prieten am optat (magazinul meu online adrenco . ro) pentru platforma opencart. Mi-a luat cam 2 luni sa inteleg cum functioneaza adminul, cum sa atasez module care lipsesc din varianta free a platformei.

1. Am investit cam 200 Euro intr-o tema si cateva module esentiale: onestep checkout, filtre produse, etc.
    2. Am investit in SEO 250 Euro lunar timp de 2 ani.
    3. Munca de introdus produse, mentenenta si micile modificari le fac eu. Dupa 2 ani magazinul aduce comenzi de peste 10.000 Euro lunar la un trafic de 10.000 de vizitatori unici pe luna si creste in fiecare luna.

Iti trebuie munca multa, ambitie si ceva bani de promovare lunara.
    0. Contiut de calitate pe paginile produselor si text cat de mult posibil fara sa aberezi, poze de calitate, etc.
    1. SEO (linkbuilding si SEO onsite) este foarte important iar cu cat ai mai multi bani de bagat vei vreste mai repede
    2. Comparatoare de preturi (au cel mai bun ROI) de exempu Compari . ro imi aduce cam 80 unici pe zi si ma costa cam 100 Euro pe luna.
    3. AdWords (ROI prost dar nu iesi pe minus daca esti atent la cat licitezi pe cuvinte). Este bine sa il ai pentru ca Google e calic si va aprecia ca le dai bani (este dovedit empiric ca ajuta sa ai, in teorie chair daca nu ai adwords nu ar trebui sa-ti afecteze pozitiile organice)

Am intrat de curand pe shopmania ca si retailer dar vizitele trimise de acest comparator/platforma sunt putine, poate si si datorita produselor pe care le vindem.

Rezumat: Nu recomand sa-ti faci magazinul pe o platforma inchisa (vei fi la mana lor, gandeste-te ca iti va merge bine si intr-o zi se inchide shopmania, pierzi toata afacerea).

Daca mai pot ajuta si cu alte info, cu drag.

Toate bune!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online folosind platforma Shopmania.biz?
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th January 2016, 09:13
  2. Pareri despre un portal nou.
    De adrian_gpj în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd May 2014, 23:46
  3. despre platforma site comert din pdv seo
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 29th July 2011, 17:37
  4. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  5. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •