Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Pareri despre Platforma Shopmania

Afișare hibrid

Fabiautomotive este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Ai dreptate Gupi nu am nici un contract cu TecAlliance pentru ca site-ul nu l-am creat eu si nu mi sa specificat nici macar in gluma vre-un contract cu cineva! Platforma asta gratuita si plina de bug-uri au aleso ''expertii'' de la firma de webdesign! Problema e ca treaba cu on-lineul merge prost spre deloc in cazul meu. Am intrat acum cateva luni (2 aproximativ) pe acest forum sa cer o parere, (eu neavand cunostinte in domeniu), despre site-ul meu, respectiv fabiautomotive . ro si ce sa vezi, paririle au fost ca il pot inchide are prea multe errori etc etc... Acum m-am gandit sa fac un site pe platforma asta shopmania gandinduma ca va fi mai bun decat ceea ce mi-a creat cu aproximativ 1700euro firma respectiva. Am precizat ca vreau sa fac un site cu 1000 poate chiar 10000 de produse doar ca vreau sa il structurez mai bine! Vreau doar o parere despre plaforma in sine.

Fabiautomotive este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Floki nu inteleg la ce te referi cand spui ca ar trebuii sa invat eu la modul serios??? Singura mea problema este ca m-am saturat de ''experti'' in online. Zilnic dar zilnic ma suna de la diferite firme sa imi promita ei marea cu sarea...Un exemplu azi m-au sunat de la nustiu ce firma de advertising sa imi propuna sa optimizes SEO site-ul pe care il am....I-am explicat doamnei ca sunt dispus sa colaboram prin contract daca ea imi garanteaza ca o sa ajung in prima pagina google dupa urmatoarele cuvinte cheie ....Piese Auto...A tusit ea de vre-o 2 ori in telefon si a inceput sa imi explice ca facem un contract si ca ei in x-luni ma aduc in prima pagina dupa 3 cuvinte cheie....piese auto si x.....Ea imi tot spunea ca e concurenta prea mare si ca pe 2 cuvinte nu imi garanteaza nimic s.a.m.d....Vreau sa va spun ca nu am nici cea mai mica cunostinta de SEO....Cand am primit site-ul actual nici macar in google nu aparea, sa indexat dupa 3 saptamani prin pagina 67 l-am gasit daca imi aduc eu bn aminte...Si uite ca asa necunoscator cum sunt eu m-am interesat prin toate forumurile am luato cu inceputu, am facut conturi la analitycs la wmt etc...si astazi fara nici un ban investit in seo site-ul meu este in prima pagina din google pe ''piese auto bucuresti'' unde doamna care ma sunat azi imi zicea ceva de 600 euro pentru 3 cuvinte cheie....Poate am avut noroc ma gandesc si din cauza la sutele de directoare unde l-am bagat manual si la zecile de conturi pe toate retelele de socializare si nu numai pe care i le-am facut....Acum precizez ca numai stiu ce sa ii fac sa il indexez si doar dupa piese auto in prima pagina (el fiind in pag.3)....Deci cu expertii mai ales pe nisa mea m-am lamurit....Auto hut care e de 2000 ori mai mare ca si magazin decat mine...are aceleasi errori in site si e facut pe aceeasi platforma tecdoc hack-uita! Nu o sa dea nimeni nu stiu cate zeci de mii de euro pe o platforma cu licenta atata timp cat furnizorii actuali de piese auto nu iti dau acces la baza lor de preturi si stocuri! Pe alte nise nu stiu cum e si sincer nici nu ma prea intereseaza, in legatura cu piesele auto e putin mai complicat.....

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Fabiautomotive Vezi Post
    Ai dreptate Gupi nu am nici un contract cu TecAlliance pentru ca site-ul nu l-am creat eu si nu mi sa specificat nici macar in gluma vre-un contract cu cineva! Platforma asta gratuita si plina de bug-uri au aleso ''expertii'' de la firma de webdesign! Problema e ca treaba cu on-lineul merge prost spre deloc in cazul meu. Am intrat acum cateva luni (2 aproximativ) pe acest forum sa cer o parere, (eu neavand cunostinte in domeniu), despre site-ul meu, respectiv fabiautomotive . ro si ce sa vezi, paririle au fost ca il pot inchide are prea multe errori etc etc... Acum m-am gandit sa fac un site pe platforma asta shopmania gandinduma ca va fi mai bun decat ceea ce mi-a creat cu aproximativ 1700euro firma respectiva. Am precizat ca vreau sa fac un site cu 1000 poate chiar 10000 de produse doar ca vreau sa il structurez mai bine! Vreau doar o parere despre plaforma in sine.
    Cand ai ales sa faci site-ul cu 1700 euro, ai ales pentru ca "expertii" erau ok, sau pentru ca erau ieftini? Eu daca iti ceream 15.000 euro, eram expert sau scump?

Faptul ca acum iti faci tu singur site-ul si o sa pierzi ani de zile de teste, nervi, bani, o sa te faca expert?

Cred ca generalizezi gresit. Un site bun, optimizat, performat se face cu investitie si nu il face nimeni singur, doar daca e sadic.

E mai usor sa zici: nu am bani, nu ma pricep, dar vreau sa fac ceva pe net. Daca tu ajungi la o cifra de afaceri de 10mil euro anual, profit de 1 milion, ii suni pe cei care ti-au facut site-ul, promovarea, consultanta si le oferi 90% din profit? NU, logic! Atunci da-mi voie si mie (sau altii) sa ne evaluam munca cum consideram noi, iar tu sa-ti suporti deciziile ca un om de afaceri responsabil.

Ai vrut "tiganie", ai primit ce ai platit!

AI gresit, n-ai invatat nimic, incerci sa te pacalesti singur. Oricine zice altfel, are ceva cu tine!

Singura mea problema este ca m-am saturat de ''experti'' in online. Zilnic dar zilnic ma suna de la diferite firme sa imi promita ei marea cu sarea...

Un exemplu azi m-au sunat de la nustiu ce firma de advertising sa imi propuna sa optimizes SEO site-ul pe care il am....I-am explicat doamnei ca sunt dispus sa colaboram prin contract daca ea imi garanteaza ca o sa ajung in prima pagina google dupa urmatoarele cuvinte cheie ....Piese Auto...A tusit ea de vre-o 2 ori in telefon si a inceput sa imi explice ca facem un contract si ca ei in x-luni ma aduc in prima pagina dupa 3 cuvinte cheie....piese auto si x.....Ea imi tot spunea ca e concurenta prea mare si ca pe 2 cuvinte nu imi garanteaza nimic s.a.m.d....

Vreau sa va spun ca nu am nici cea mai mica cunostinta de SEO....Cand am primit site-ul actual nici macar in google nu aparea, sa indexat dupa 3 saptamani prin pagina 67 l-am gasit daca imi aduc eu bn aminte...Si uite ca asa necunoscator cum sunt eu m-am interesat prin toate forumurile am luato cu inceputu, am facut conturi la analitycs la wmt etc...si astazi fara nici un ban investit in seo site-ul meu este in prima pagina din google pe ''piese auto bucuresti'' unde doamna care ma sunat azi imi zicea ceva de 600 euro pentru 3 cuvinte cheie....

Poate am avut noroc ma gandesc si din cauza la sutele de directoare unde l-am bagat manual si la zecile de conturi pe toate retelele de socializare si nu numai pe care i le-am facut....Acum precizez ca numai stiu ce sa ii fac sa il indexez si doar dupa piese auto in prima pagina (el fiind in pag.3)....

Deci cu expertii mai ales pe nisa mea m-am lamurit....Auto hut care e de 2000 ori mai mare ca si magazin decat mine...are aceleasi errori in site si e facut pe aceeasi platforma tecdoc hack-uita! Nu o sa dea nimeni nu stiu cate zeci de mii de euro pe o platforma cu licenta atata timp cat furnizorii actuali de piese auto nu iti dau acces la baza lor de preturi si stocuri! Pe alte nise nu stiu cum e si sincer nici nu ma prea intereseaza, in legatura cu piesele auto e putin mai complicat.....
    1. Te-ai saturat fara sa gusti din mai multe feluri de mancare? Daca prima farfurie ti-a stricat stomacul, renunti sa mai mananci la restaurant, pentru ca toate gatesc "naspa"?

Cand cineva iti cere 10k, altul 1k, "te-ai saturat" de aia cu 1k care te ard, dar ai uitat ca "erai satul" de aia care cereau "scump"? Poate e vremea sa intelegi, serviciile nu sunt produse, iar expertiza costa.

Ieftin si bun, NU EXISTA!

2. DA, astfel de servicii exista fix pentru cei ca tine, fara cunostinte online. Oamenii dau tepe pentru gaste. Cat timp exista gaste, exista si tepe. Cand nu poti sa rankezi pe "servicii", faci cold-calling, black-hat, spam, etc. De ce? Pt ca nu poti altfel si esti disperat. Dar cand faci asta pe "optimizare seo", e jenant!

3. Da, nici eu nu ma pricep la stomatologie, dar m-am decis sa ma fac stomatolog. M-am saturat de medicii astia praf, prefer sa ma "ingrijesc" singur, in oglinda, ca altfel nu vad! Mi-am tras scaun performant, freze, solutii, implanturi, acum caut un asistent ieftin, ca m-am saturat de restu!

4. Poate ai noroc, dar norocul in online e periodic (1-5 luni), restul e stiinta. Poate e nisa slaba, poate ai fortat nota si urmeaza sa dispari la urmatorul update, poate.... Ca sa scapi de "poate" si sa nu mai pierzi bani, poate e vremea sa ceri consultanta si sa o platesti. Atunci poate dispare si ai ceva concret de analizat.

5. Sunt foarte multe site-uri praf, incepand de la cele mai mari branduri, iar asta inseamna ca este "loc", "inca se mai poate". Dar daca vrei sa "bati" un brand, nu o faci cu ceva "la fel de praf". Cand iti faci casa, o faci fara fundatie? Pai si veciunul doarme la cort!

6. NU, nu platesc rca-ul,pentru ca nimeni nu-l plateste. In caz de accident, "nimeni" nu conteaza, doar tu raspunzi. Ce rost are sa folosim softuri "pe bani", mergem pe mooka-ngeala, ca asa se dezvolta proiectele de succes.

7. Am impresia ca evoluezi in functie de "ce face vecinul", "ce mananca vecinul" si "am auzit eu ca x". Incearca sa-ti gandesti proiectul online, ca o "casa noua pentru familie". O proiectezi tu, sau arhitecul? Torni tu beton, sau? DA, multi o fac singuri, ca doar nu avem noi cutremure mari si e "mai ieftin".

Daca reusesti sa faci asta, vezi ce planuri ai pentru noul site, oare tin? Cade site-ul la primul cutremur mai maricel? Cine stie, poate e maine, poate la anul, sau niciodata! Risti sa pierzi tot?

Eu ma intreb sincer, cum reuseti in offline? Ai avut noroc? Sau ai un business solid?
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st April 2015 la 23:25.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Ai dreptate Gupi nu am nici un contract cu TecAlliance pentru ca site-ul nu l-am creat eu si nu mi sa specificat nici macar in gluma vre-un contract cu cineva! Platforma asta gratuita si plina de bug-uri au aleso ''expertii'' de la firma de webdesign!...
    Cu tot respectul, nu ti-ai pus nici un moment problema ca baza aia de date cu piese auto e prea mare ca sa fie asa ieftina ?
    Contractul cu "expertii" ce ti-au ales platforma nu specifica nimic ?
    .:|:.

costimanea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Vârstă
    46
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut,

Am sa fiu cat pot de scurt si de ajutor in acelasi timp.

Eu sunt inginer de formatie, habar nu am programare/html etc. la sfatul unui prieten am optat (magazinul meu online adrenco . ro) pentru platforma opencart. Mi-a luat cam 2 luni sa inteleg cum functioneaza adminul, cum sa atasez module care lipsesc din varianta free a platformei.

1. Am investit cam 200 Euro intr-o tema si cateva module esentiale: onestep checkout, filtre produse, etc.
    2. Am investit in SEO 250 Euro lunar timp de 2 ani.
    3. Munca de introdus produse, mentenenta si micile modificari le fac eu. Dupa 2 ani magazinul aduce comenzi de peste 10.000 Euro lunar la un trafic de 10.000 de vizitatori unici pe luna si creste in fiecare luna.

Iti trebuie munca multa, ambitie si ceva bani de promovare lunara.
    0. Contiut de calitate pe paginile produselor si text cat de mult posibil fara sa aberezi, poze de calitate, etc.
    1. SEO (linkbuilding si SEO onsite) este foarte important iar cu cat ai mai multi bani de bagat vei vreste mai repede
    2. Comparatoare de preturi (au cel mai bun ROI) de exempu Compari . ro imi aduce cam 80 unici pe zi si ma costa cam 100 Euro pe luna.
    3. AdWords (ROI prost dar nu iesi pe minus daca esti atent la cat licitezi pe cuvinte). Este bine sa il ai pentru ca Google e calic si va aprecia ca le dai bani (este dovedit empiric ca ajuta sa ai, in teorie chair daca nu ai adwords nu ar trebui sa-ti afecteze pozitiile organice)

Am intrat de curand pe shopmania ca si retailer dar vizitele trimise de acest comparator/platforma sunt putine, poate si si datorita produselor pe care le vindem.

Rezumat: Nu recomand sa-ti faci magazinul pe o platforma inchisa (vei fi la mana lor, gandeste-te ca iti va merge bine si intr-o zi se inchide shopmania, pierzi toata afacerea).

Daca mai pot ajuta si cu alte info, cu drag.

Toate bune!

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Implicit

era un topic vechi dar..
    Insa, pentru ca ti-ai laudat foarte mult munca la site si banii investiti in SEO vreau sa ma lamuresti cu un lucru.
    M-am uitat in descriere, m-am uitat in alt-uri, m-am uitat prin titluri nimic domne. E depozit de materiale de constructii.
    Daca tu vezi in footer-ul unui magazin de materiale de constructii Designed by Adrenco Design ce zici?
    Deci ce e asta? Demo? Teapa? O eroare umana?
    Nu apare nicaieri Adrenco Design, de unde link pe asa ceva?
    M-am uitat sa vad ca nu cumva spun o tampenie. Daca era numai de lavabila si vopsea, hai ca avea o chestie...dar mai e si mortar vad!
    Daca Google baga "mortar" in categoria Design, atunci am tacut si mai invat.

Imi cer scuze ca am fost offtopic dar...
    Eu as mai avea cateva chestii de modificat dar las pe cei ce sunt experti sa isi dea cu parerea!

Citat Postat în original de costimanea Vezi Post
    Salut,

Am sa fiu cat pot de scurt si de ajutor in acelasi timp.

Eu sunt inginer de formatie, habar nu am programare/html etc. la sfatul unui prieten am optat (magazinul meu online adrenco . ro) pentru platforma opencart. Mi-a luat cam 2 luni sa inteleg cum functioneaza adminul, cum sa atasez module care lipsesc din varianta free a platformei.

1. Am investit cam 200 Euro intr-o tema si cateva module esentiale: onestep checkout, filtre produse, etc.
    2. Am investit in SEO 250 Euro lunar timp de 2 ani.
    3. Munca de introdus produse, mentenenta si micile modificari le fac eu. Dupa 2 ani magazinul aduce comenzi de peste 10.000 Euro lunar la un trafic de 10.000 de vizitatori unici pe luna si creste in fiecare luna.

Iti trebuie munca multa, ambitie si ceva bani de promovare lunara.
    0. Contiut de calitate pe paginile produselor si text cat de mult posibil fara sa aberezi, poze de calitate, etc.
    1. SEO (linkbuilding si SEO onsite) este foarte important iar cu cat ai mai multi bani de bagat vei vreste mai repede
    2. Comparatoare de preturi (au cel mai bun ROI) de exempu Compari . ro imi aduce cam 80 unici pe zi si ma costa cam 100 Euro pe luna.
    3. AdWords (ROI prost dar nu iesi pe minus daca esti atent la cat licitezi pe cuvinte). Este bine sa il ai pentru ca Google e calic si va aprecia ca le dai bani (este dovedit empiric ca ajuta sa ai, in teorie chair daca nu ai adwords nu ar trebui sa-ti afecteze pozitiile organice)

Am intrat de curand pe shopmania ca si retailer dar vizitele trimise de acest comparator/platforma sunt putine, poate si si datorita produselor pe care le vindem.

Rezumat: Nu recomand sa-ti faci magazinul pe o platforma inchisa (vei fi la mana lor, gandeste-te ca iti va merge bine si intr-o zi se inchide shopmania, pierzi toata afacerea).

Daca mai pot ajuta si cu alte info, cu drag.

Toate bune!

SERGIUx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut,

Ca sa nu mai deschid un topic am zis sa intreb aici ce am de intrebat. In luna mai deschid 2 magazine(fizice) in oras la mine iar acasa la mine un depozit pentru cele 2 magazine pentru un stoc tampon . Am zis ca nu strica sa adaug celor doua magazine si un magazin online. Doresc sa ma indrept spre o platforma si am zis ca shopmania este ok pentru ceea ce vreau eu sa fac la nivelul actual. Am cateva siteuri apropiate cu nisa pe care vreau sa deschid magazinele care au zilnic aproximativ 7.000 - 10.000 vizitatori pe zi. Vin cu intrebarile:

1. recomandati pentru inceput alta platforma pentru magazinul online?
    2. credeti ca daca fac reclama pe siteurile mele, vizitatorii din magazinul online vor genera ceva comenzi?

Multumesc

solaris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2017
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

legat de intrebarea lui SERGIUx, si eu voiam sa intreb ceva. Intentionez sa deschid un magazin de tip anticariat, peste 2000 de carti si obiecte vechi (tablouri, obiecte scris etc.) . nu prea vreau sa le pun pe site-urile de vanzari gen olx - ca se amesteca cu altele si chiar as vrea sa vad ca imi merge un mic business...

ce credeti ca ar fi mai bine sa fac? shopmania? altceva?

merci

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut, eu unul nu cred ca se mai merita sa lucrezi cu shopmania , majoritatea oamenilor isi fac propriul website... tu avand buget nu vad de ce nu ai face unul de la 0

soferiauto este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2017
    Vârstă
    33
    Posturi
    47
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

iti recomand site propriu si o campanie buna de adwards

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online folosind platforma Shopmania.biz?
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th January 2016, 09:13
  2. Pareri despre un portal nou.
    De adrian_gpj în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd May 2014, 23:46
  3. despre platforma site comert din pdv seo
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 29th July 2011, 17:37
  4. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  5. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •