Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Util pentru cei ce livreaza colete in tara

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Util pentru cei ce livreaza colete in tara

Abia astazi am aflat (dupa ce am dat 28659 de milioane de telefoane) ca serviciul Prioripost e valabil pentru orice localitate din tara. Asta nu ar fi o mare noutate, insa au si un serviciu Track & Trace si o aplicatie ce iti genereaza automat AWB-ul, cu (virgula) care te prezinti la posta. Aveti grija ca mai sunt inca oficii postale care sustin ca Prioripostul e valabil doar pentru anumite localitati din tara, nu pentru toate. Am patit-o alaltaieri.

Daca va faceti cont pe persoana fizica, dar totusi doriti livrarea banutilor in cont, e util sa aveti instalat un editor pdf, cu ajutorul caruia sa va adaugati contul vostru pe mandatul postal.

De ce e utila chestia asta? Pentru ca va puteti urmari exact coletul dar si traseul banilor de pe fiecare colet.

PS1 Ca sa va faceti o idee, un colet de maxim 0,500 kg prin Prioripost costa 10 lei si ajunge in maxim 36 de ore.
    PS2 Daca stiati deja chestiile astea nu dati cu parul, m-am gandit ca mai sunt si altii camine, in urma cu stirile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Revin cu o mica erata: un colet de maxim 0,500 kg prin Prioripost costa 15 lei si ajunge in maxim 36 de ore.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de johny2k Vezi Post
    ...un colet de maxim 0,500 kg prin Prioripost costa 15 lei si ajunge in maxim 36 de ore.
    Ajunge unde? La destinatar, sau la oficiul postal de destinatie?

Poasta Romana inca are o sumedenie de lucruri de pus la punct. Nu-mi amintesc sa fi primit vreodata acasa coletele expediate prin prioripost. Primesc doar o instiintare (in cutia postala sau in crapatura de la usa, ca n-au telefoane de serviciu) si merg sa le ridic de la oficiul poatsal. In mediul rural asta nu prea e ok, oficiul postal poate fi la ceva distanta...
    Poate la voi e altfel...

Cea mai mare teapa ti-o iei la coletele cu ramburs returnate: ca sa ridici coletul platesti din nou si costul expeditiei si costul rambursului platit in avans. Nu mi-a venit sa cred!
    Am trimis un colet cu ramburs pe care destinatarul nu a catadicsit sa-l ridice. Pentru ca platisem rambursul in avans (expedierea banilor catre mine), am zis ca nu o sa am costuri prea mari, respectivii bani or sa acopere returnatea...
    Cand mi-a cerut la Ghiseu tot atat cat am platit prima data am crezut ca glumeste.
    Ok, nu imi returnati rambursul, dar de ce sa il mai platesc inca o data?
    Pentru ca asa prevede regulamentul: costul total al returului este egal cu costul total al expeditiei.
    Poate la voi e altfel...

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Ajunge unde? La destinatar, sau la oficiul postal de destinatie?
    Ajunge la tine acasă. Nu am trimis, dar am primit în 2 ocazii separate. Una fiind imediat după BF. Coletul a ajuns în 24h la mine. Destul de bine, zic eu.
    Cu restul ...încă persista mentalitatea comunistă și aceleași reguli. Mai au multe de pus la punct, dar macar încep să se miște.
    Listare articole gratuit aici si aici

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

@Mishu Pachetul ajunge la ajunge la destinatar. Se pare insa ca dieferitele compartiente din Posta Romana nu prea comunica intre ele. Am fost nevoit sa dau zeci de telefoane si mai apoi sa merg la oficiu postal unde sa sun din nou si sa ii dau d-nei diriginte telefonul sa afle si ea noutatile .

Azi am trimis primele 2 pachete si astept sa vad in cat timp le livreaza (am un AWB) si mai ales in cat timp imi intra banii in cont.

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Daca ai o activitate comerciala/magazin online, cu un contract mediocru negociat cu o firma ca GLS (care livreaza in toate localitatile din tara cu acelasi tarif fara extra cost) poti obtine un 18 - 20 ron+TVA/colet de 1 kg cu banii ramburs in cont.

La posta sunt interesante noile pick up point-uri automate care functioneaza si noaptea .. si oricand. S-au instalat in Bucuresti prin diverse locatii si in baza codului primit de la magazinul online te duci si ridici coletul la orice ora din adresa selectata.

giox2 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th January 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    39
    Putere Rep
    34

Implicit

Cu prioripost am incercat sa lucrez si eu o perioada si am intampinat probleme destul de mari:
    1) Soferul prioripost nu suna mereu destinatarii
    2) Daca pui coletul la sediu nu costa nimic daca ceri sa vina un curier sa il ridice trebuie sa platesti o taxa ( 200 ron pe luna daca imi amintesc bine)
    3) Se incearca livrarea coletului la usa si daca persoana nu este acasa coletul merge la oficiul de care apartine si sunt sanse mari sa se intoarca retur
    4) Retur mai mare fata de alte firme de curierat

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. InfoGrafic util pentru PPC (adwords)
    De fixbrain în forumul Adwords
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th October 2012, 00:59
  2. InfoGrafic util pentru PPC (adwords)
    De fixbrain în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th October 2012, 00:59
  3. Util? expires header pentru imagini ?
    De DRG în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th October 2010, 14:57
  4. Editor formulare postale pentru colete cu ramburs?
    De Larisa în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th March 2008, 23:40
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd May 2007, 00:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •