Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Pareri despre Platforma Shopmania

Afișare hibrid

Fabiautomotive este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Talking Pareri despre Platforma Shopmania

In primul rand salutare tuturor!
    De vre-o 3 zile am cumparat un domeniu nou pentru creerea unui nou magazin online! detin unulu fabiautomotive . ro facut de o firma care nu mai are rost sa ii dau numele, fiind nemultumit de actualul site am ajuns la sfaturile colegilor de pe acest forum....si anume sa o iau singur de la capat! Cum treaba cu vanzarile pe nisa mea merge foarte prost m-am gandit sa fac un magazin online cu maxim 1000 de produse din nisa mea dintre cele mai universale! Am testat 15 zile platforma shop mania si mi se pare foarte interesanta. Imi puteti da cateva sfaturi sau pareri despre aceasta platforma? As dorii sa achizitionez pachetul lor vip de 12 luni! Nu ma pricep la programare ca sa il fac singur! Nu mai vreau deocamdata sa apelez la firme de webdesign s.a.m.d sau la cine stie ce firme ''specializate'' pe magazine online!....Sau macar daca imi puteti da cateva exemple de site-uri create pe aceasta platforma! Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Multumesc frumos Diana pentru raspuns! ideea este ca eu vreau fara xxx.shopmania.biz... nu cred ca sunt diferente, ma rog.. ma incanta mult ca are si varianta de mobil si platforma este 100% user-frendly....Ma gandesc ca o sa fie foarte usor de indexat prin google....

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Fabiautomotive Vezi Post
    In primul rand salutare tuturor!
    De vre-o 3 zile am cumparat un domeniu nou pentru creerea unui nou magazin online! detin unulu fabiautomotive . ro facut de o firma care nu mai are rost sa ii dau numele, fiind nemultumit de actualul site am ajuns la sfaturile colegilor de pe acest forum....si anume sa o iau singur de la capat! Cum treaba cu vanzarile pe nisa mea merge foarte prost m-am gandit sa fac un magazin online cu maxim 1000 de produse din nisa mea dintre cele mai universale! Am testat 15 zile platforma shop mania si mi se pare foarte interesanta. Imi puteti da cateva sfaturi sau pareri despre aceasta platforma? As dorii sa achizitionez pachetul lor vip de 12 luni! Nu ma pricep la programare ca sa il fac singur! Nu mai vreau deocamdata sa apelez la firme de webdesign s.a.m.d sau la cine stie ce firme ''specializate'' pe magazine online!....Sau macar daca imi puteti da cateva exemple de site-uri create pe aceasta platforma! Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
    Pentru 1000 de produse este ok si te costa doar 300 euro pe an + diverse.

Eu stiu doar site-urile care pleaca de pe shopmania, pentru ca sunt la maturitate, Diana ti-a aratat cateva existente. Faptul ca este magazinul sau nu pe subdomeniu, nu conteaza, pe tine te intereseaza functionalitatea, pentru ca nu-ti face nimeni design la 300 euro.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Vad ca momentan aveti un site chiar daca "[vanzarile pe nisa mea merge foarte prost]". Nu cred ca schimbarea designului va creste spectaculos vanzarile.
    Cred ca mai bine cautati sa umblati la preturi, promotii, cautare clienti, afiliere, termene de livrare cat mai scurte, curier rapid cit mai ieftin sau gratuit, etc. care sa aduca multi vizitatori si sa le convina preturile de pe site ul dvs si sa comande.

Daca in vanzarile online de piese auto sunt multi competitori sau e o nisa arhiplina de site uri atunci cu siguranta nu schimbarea site ului e primul lucru, cit promovarea si marketingul trebuie sa fie pe primul loc.

Din cite vad baza aia de date tecdoc are peste 3.800.000 repere de piese.
    Si dvs vreti sa faceti un site doar cu 1.0000 piese/subansable auto. Citi vizitatori vor nimeri sa cumpere chiar piese din cele 1.000?

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Am avut contract cu shopmania timp de 1 an jumatate pentru un magazin online de accesorii handmade (brățări, coliere, cercei, botoței pentru bebeluși, bentițe, etc.). Este afacerea nevestei, o afacere mai mult către hobby, iar ea nu a avut niciodată orientarea de a-l face să rupă vânzările. De fapt, mai mult vindea de pe adresa ei de facebook personală decât de pe pagina cu 6000 like-uri sau de pe website. Ăsta a fost și motivul pentru care am renunțat la shopmania, pur și simplu nu avea rost să plătim încă un an

Acum, îți pot spune despre platformă următoarele:
    * platforma este creată pentru vânzări online, deci multe pagini sunt deja create și completate (cum ar fi pagina ”cum cumpăr”, ”contactează-ne”, etc.)
    * mai are și o grămadă de funcționalități: setare promoții, modalități de livrare, diferite rapoarte și statistici, etc.
    * asta nu înseamnă că nu vei avea de lucru: trebuie să lucrezi la aspect (unde ai și suportul lor pe mail), la conținut - pe care nu ți-l face nimeni și ăsta consumă cel mai mult timp și energie, la add-on-uri

Per total pot să zic că merită, dacă acei aprox 1000 lei nu contează la afacerea ta, ai deja destule vânzări încât să nu-i simți. Am un prieten căruia îi merge foarte bine cu ei, dar asta pentru că a știu el să-și facă promovare: vintagetime . ro

Eu am ales acum să fac site-ul prin wordpress, au tot felul de template-uri pentru magazine online, dar și aici ai nevoie de răbdare și nervi. Încă nu cunosc foarte bine platforma wordpress, dar am impresia că oferă tot ce oferă cei de la shopmania, dar gratis. Atâta că ai un pic mai mult de lucru

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Iti dai seama LogOn ca mi-as dorii sa folosesc o platforma gratuita....Numai ca daca nu ai acumulat destule cunostinte e foarte greu de unu singur! M-am gandit ca daca achizitonez pachetul de la shopmania va fi mult mai usor.... Adica ai si un avantaj mai mare ca incepator si anume suportul lor. Ma avantajaza ca au si varianta de mobil, din cate am inteles google va penaliza site-urile care nu au varianta si de mobil din vara asta! Vorba colegilor in alt topic...decat sa stai sa modifici o platforma varza asa cum o am eu acum mai bine faci alt site pe platforma mai buna...De aceea am intrebat sa imi fac o idee despre platforma celor de la shopmania! Contentul sunt constient ca o sa imi ia ceva timp....

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

//offtopic
    Poate nu e neaparat treaba mea, dar mai demult am discutat nitel termenii si conditiile importului bazei de date tecdoc in site-uri.
    Banuiesc ca aveti un contract cu TecAlliance pentru preluarea datelor, nu ?
    .:|:.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de gupi Vezi Post
    //offtopic
    Poate nu e neaparat treaba mea, dar mai demult am discutat nitel termenii si conditiile importului bazei de date tecdoc in site-uri.
    Banuiesc ca aveti un contract cu TecAlliance pentru preluarea datelor, nu ?
    Logic! Se stieee!

Vreau sa fac un site cu min 3 mil de produse, caut thema free, platforma free, hosting free, optimizare fac eu, .... deci ce intrebare e asta? Adica cum?

Suna cunoscut, sau se stieee?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu cred ca iti pierzi timpul cu platforma in cauza, in afara cazului in care ai si tu un site de hobby. Carrefour are peste 30000 de articole, 80% din vanzari fiind generate de 1000 de produse. Daca managementul decide sa reduca la 1000 numarul de produse si sa taie in costuri, matematic pot deveni mai profitabili; dar Lidl are 1600 si atunci ce sa mai cauti pe la ei.

Daca business-ul tau e serios si e online, ai 4 variante:

1) inveti tu la modul serios
    2) iei un asociat care stie ce nu stii tu
    3) angajezi pe unul/o echipa care stie ce nu stii tu
    4) platesti un profesionist extern

Niciuna dintre variante nu e ieftina, iar pretul pe care il platesti scade de la 1) la 4). Un amic mi se plangea ca i s-au cerut 8500 euro pe un cxxxt de site"; ok, ai varianta 1 (du-te la scoala, invata si in cativa ani, pe munca ta, care costa si aia, il faci singur), 2 (asta stiu ca nu-ti convine) sau 3 (angajezi macar un om bun, ieftin nu stiu daca gasesti, pe care il platesti luna de luna).

Free sau ieftin e ok, dar sa stii ca zicala "cat dai, atata face" e adevarata.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online folosind platforma Shopmania.biz?
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th January 2016, 09:13
  2. Pareri despre un portal nou.
    De adrian_gpj în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd May 2014, 23:46
  3. despre platforma site comert din pdv seo
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 29th July 2011, 17:37
  4. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  5. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •