Da-mi un pm poate putem colabora.
E simplu: daca nu ai buget de promovare si experienta pe vanzari, shopmania e perfecta pentru ca nu poti visa la seo cu versiunea gratuita. Poate pe cea cu plata, care cica are mai multe module, desi inca nu am vazut concurenti pe aceasta platforma.
Cel putin nu pierzi prea multi bani si castgi experienta.
In caz ca vrei de la inceput mai mult, te gandesti la ce buget dispui pentru platforma, programatori, module si promovarea efectiva.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
merci, Sorin. da, cu bugetul nu prea stau nicicum. ideea este ca obiectele au apartinut unei rude care, ma rog, s-a dus. fara mostenitori etc. (nu vreau sa va plictisesc cu informatii irelevante). ne-am gandit ce am putea face cu ce a lasat in urma si asta ne-a fost ideea acasa. oricum, la partea de buget pentru programatori, etc. nu sunt in tema cu preturile practicate si neah, vorba aia nu e prost ala care cere ci ala care da. mai creionam ideea si vedem ce iese. merci fain inca o data
Clar te complici cu shopmania. Maxim maxim as pune toate titlurile de carti pe o pagina html, hosting gratuit, chiar si pe blogspot si apoi anunturi la greu pe site-urile de anunturi gratuite. Unde permite link, pui si link spre acea pagina.
Mai simplu, cu economie de timp, intrebi la 5-10-500 de anticariate ce pret ti-ar oferi, il alegi pe cel mai bun si scapi de ele. E ca la o masina busita: o dai la un pret mic la dezmembrari sau speri sa o vinzi pe bucati in 1-5 ani.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pasul 1. Facut excel pe 4 coloane, Nr Crt | Autor | Titlu| Stare volum (buna, ca nou, coperta rupta, etc)
Pasul 2. Trimis excel la toate anticariatele sau grupurile de fb relevante, vandut bulk la pretul cel mai bun.
Nu iti dai seama ce implica sa vinzi 2000 de carti en-detail... si ca timp si ca resurse si ca logistica (ambalat, transport, etc).
Pentru tablouri alte minuni, poze si trimis celor interesati (galerii de arta, colectionari, pasionati) daca au ceva valoare. Daca nu au valore, bulk sau olx.
Ce nu se vinde gunoi sau impartit intre neamuri.
Uita ideea de magazin, ai costuri logistice mari si nu ai sursa de trafic.
Retired
am inteles. da, am vorbit la anticariate si am crezut ca am si cu cine sa discut la un nivel profesional. baietii aia se uita asa "in mare" si sunt dispusi sa dea 1 mil pe tot ce ai, cu toate ca sunt si ei constienti ca nu e doar maculatura si profita de disperarea ta de a finaliza treaba repede. cartile sunt editii vechi, multe de specialitate etc.
merci pentru sfaturi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)