eu zic ca se poate si fara discul rosu, albastru sau ce culoare o mai fi el. degeaba daca ai toate acele informatii insa nu pui in aplicare ce scrie acolo sau site-ul tau este slabut ca si informatie, design...
am citit atitea carti si threaduri in forumuri insa singurul lucru care s-a imbunatatit a fost engleza mea si mai putin venitul... fac aceleasi site-uri mediocre.
si eu stiu sa gasesc cuvintele cheie care-ti aduc bani (apropo de dan thies, el are un video cu asta pe site-ul sau. s-ar putea sa fie cel din cursul acesta) sa fac optimizare on/off page sa caut link-urile benefice pt. site-ul meu insa pot sa ma dau si peste cap si tot nu o sa fac un site ca myweddingfavors.com sa zicem. daca ai un site mediocru nici macar eric ward nu ti-l poate aduce pe primele pagini in motoarele de cautare (asta chiar el o zice; nu accepta sa lucreze cu orice site).
am citit si am ascultat toate interviurile cu brad si andy, oamenii aceia, "ucenicii" care s-au inscris in reteaua lor nu stiu chiar nimic despre seo deci nu sunt ca noi care stim destul de multe insa nu avem banii lor sa construim o afacere online de succes. eu sunt sigur 100% ca nici acum dupa ce au urmat cursul nu stiu cit noi.
si eu as vrea sa iau parte la un asemena curs, nu neaparat asta, sunt sigur ca de oriunde ai ceva de invatat insa nu cred ca lipsa cunostiintelor din acest domeniu este problema noastra ci, cel putin, lipsa banilor.
exista bloguri, forumuri, video-uri, carti free, webmasterradio.fm... de unde poti sa inveti destul de multe cit sa-ti fie suficient sa ai succes cu site-urile tale. timp sa ai. si bineinteles sa aplici ce ai aflat de acolo

Răspunde cu citat