Iata un articole interesant din Business Magazin:
Comertul online e mic dar se tine bine
PS: Apare si emag.ro prin stire, razvane :p
Iata un articole interesant din Business Magazin:
Comertul online e mic dar se tine bine
PS: Apare si emag.ro prin stire, razvane :p
Poate fi interesant:
Cheia tranzactiilor sigure pe Internet
Vânzare de pepeni online: h t t p : / / w w w . a d e v a r u l o n l i n e . r o / 2 0 0 6 - 0 8 - 1 0 / A c t u a l i t a t e / v a n z a r e - d e - p e p e n i - o n l i n e _ 1 9 4 3 6 2 . h t m l
Bunicu si Aladyn atasati.Un producător de pepeni dintr-o comună brăileană şi-a făcut site pe internet, cu scopul de a-şi putea vinde mai bine producţia de pepeni. ştefan Stanciu, din comuna Însurăţei, care poate fi accesat la w w w . b u n i c u . b r o . r o, declară că, de când a apelat la tehnica modernă a internetului, vânzările i-au crescut considerabil. "I-am dat unui băiat de la mine din comună 200.000 de lei şi el m-a ajutat să fac acest site. Oamenii mă recunosc în piaţă din pozele de pe site", a spus Stanciu.![]()
@lbordea, sunt in ultimele mele zile la eMAG. De fapt trebuia ca Luni sa fie ultima zi... dar am mai avut ceva treaba.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Adam no offence, dar chiar trebuie sa sterg 80 de spatii sa pot intra pe link-ul respectiv ? Pune te rog un link normal ?
1. You are only allowed to post URLs to other sites after you have made 15 posts or more.![]()
PS: inca doua posturi si scap. Sper.![]()
Cred ca necro se referea la varianta asta adevarulonline.ro/2006-08-10/Actualitate/vanzare-de-pepeni-online_194362.html
Deci daca nu pui http:www/ sau www in fata poti posta.
ps: Cred ca am busit 'the delete button'.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai... simt nevoia sa incerc.
O luam pe aratura cu topicul. Incheiem aici.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)