Dupa ce m-am mai gandit si dupa ceeea ce ai zis aici as alege totusi varianta cu e-mail, dar m-am grabit initial si am ales invers.
In ambele cazuri sunt cauzate neplaceri:
- in varianta cu tie iti cauzezi neplacerea de a pierde clienti iar clientului nestiutor ii cauzezi neplacerea de a nu putea cumpara de pe site.
- in varianta fara e-mail in schimb neplacerile pot fi mai 'nasoale': comenzi fictive, comenzi cu e-mailul altuia, etc (si asa iti ajunge pe viitor e-mailul in spam si la altii).
In varianta fara nu prea ai cum corecta situatia (de cat daca pui validare), pe cand in prima varianta poti incerca la maxim sa-i "dadacesti" explicandu-le care-i rostul validarii. Daca-i musai ii poti trimite chiar si pe o pagina cu screenshot-uri ca sa aiba mura in gura.
PS: Eu imi dau cu parerea in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca momentan nu am tangenta directa cu administrarea unor magazine online.

), pe cand in prima varianta poti incerca la maxim sa-i "dadacesti" explicandu-le care-i rostul validarii. Daca-i musai ii poti trimite chiar si pe o pagina cu screenshot-uri ca sa aiba mura in gura.
Răspunde cu citat