Eu prefer sa trimit email de confirmare creere cont fara sa solicit activarea
Sa va povestesc 2 experiente de ieri
Ma suna o doamna ieri si imi spune ca introduce parola si nu merge, ii spune ca este parola incorecta, eu intru in alarma pentru ca de 2 zile fac ceva modificari sa implementez comanda on page, o intreb ce eroare are ce browser foloseste (raspunsul este "normal ca google") si am apuc sa fac multe teste, pe o multime de browsere, sun prietenii sa incerce si ei sa vedem ce se intampla, toti imi spuin ca merge complet, dupa inca cateva telefoane cu doamna aflu ca ea incerca sa se logheze in magazin cu parola de la yahoo fara sa faca cont, daca era si optiunea de confirmare cont, cum credeti ca as fi putut sa ii explic doamnei sa intre in email , eventual la bulk sa dea click pe butonul de confirmare.
Aseara am facut o comanda pe un magazin online care avea activata functia de confirmare prin email, am asteptat acel email si nu a venit decat peste cateva ore, si atunci in bulk, eu dupa ce am asteptat 30 de minute, am facut comanda la alt magazin on-line si asa ca respectivii au pierdut o comanda. Si eu eram un client care stia ce si cum
Introducerea link-ului de confirmare reduce clar rata comenzilor, orice pas in plus risti ca respectivul client sa nu stie sau sa nu poata sa il mai faca
PS: Oricum cei de la ibrarie.net nu prea sunt corecti, eu am fost afiliat la ei acum cativa ani, si mi-au tras teapa cu banii, nu au vrut sa imi mai plateasca comisioanele, spuneau ca 70% din comenzi nu erau ridicate, apoi am intrat in 2 parale imediat cand sa infiintat si am vazut c apana la urma cartile respective chiar se vindeau, si rata de conversie era buna, fara retururi spectaculoase.
Ultima modificare făcută de lovelife; 24th September 2010 la 15:38.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama