Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Well, oferirea de garantii seo e defapt metoda prin care "oferi si fugi". "Iti fac o promisiune, da banii."

Oricum, nu cred ca e sanatos sa plecam de la prezumtia ca toti romanii sint tepari, iar aici ajungem la fidelizarea clientilor, referal, bonusuri, portofoliu.

Un alt lucru despre care nu am vb inca e reputatia bazata pe rezultate. Cu o alta ocazie voi incerca sa creez un subiect de dezbatere (nu disputa) utila.
N-am generalizat, am zis majoritatea. Eu consider plata pe rezultate cea mai corecta, dar nici nu poti risca sa nu fi platit, din acest motiv am adaugat pasii de mai sus.

Reputatia bazata pe rezultate e un atu, dar nu foarte concludent. Oricum reputatia implica experienta, iar fara experienta nu se discuta

Eu astazi as vrea sa merg pe principul de mai sus (plata / performanta cu avans), plus raport lunar catre client. Sti de ce imi e frica? dupa ce proiectul e gata, dispare. Aici nu am control. Sunt 3 firme care dupa ce ai terminat proiectu iti scot toate linkurile, din asa zisele "retele". Si asta e doar 1 exemplu.

Sincer, cred ca un post despre serviciile seo, e binevenit.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Hobart Vezi Post
Daca ai fi antrenor, te-ai duce la Steaua sa-i promiti lui Becali ca iei titlul cu jucatorii actuali?

Nu depinde doar de tine. Tu estimezi ca cu un buget x intr-un timp t kw-ul y ajunge pe pozitia n.
(Daca stiti algoritmul sunt curios sa-l aflu)

Alti cinci seo-isti fac acelasi lucru in paralel cu tine. Ce se intampla ?

De garantat nu garantez dar sunt gata sa fiu platit la rezultate astfel incat sa-mi asum un risc. In evaluari imi iau marja de siguranta
Daca ma duc antrenor la steaua, negociez bonus pentru performante, si nu semnez pana nu stiu ce buget am. Si da, promit, dupa o analiza temeinica, altfel risc sa nu ma duc nici la dacia mioveni, dupa 2 etape
Daca concurez cu alti 5, e treaba mea sa-mi castig postul, si mi-l castig doar daca sunt cel mai bun.

E corect sa fi paltit la rezultate, dar sustin si ideea de avans. devine simplu cand ai un build report cu clientul, si ai lucrat deja pt el.