Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Dupa ultimele statistici, conteaza in proportie de 90% IBL-urile. Pe care un programator nu prea are de unde sa le scoata. Ca el se ocupa cu programarea.
Un seo-ist d'asta are resursele si cunostintele necesare.
Practic: Tu ca programator cu job full-time, ia-te la intrecere cu un seo-ist de mana a 2-a. Te face din orice pozitie, pentru ca el STIE si tu doar crezi ca stii. Exista seo-isti care se pricep numai la press-releasuri si la social media. Ei stiu cum fac, dar le iese. Tu o sa zici ca vorbesc tampenii si ca nu are legatura. Uite ca are. Legatura nu este intre un press-release si programare, aia e altceva.

PS: Daca ai impresia ca "expertul seo" inscrie in directoare comenteaza bloguri si in rest aranjeaza cuvintele in pagina inseamna ca vorbesti cu baietii care inscriu in directoare, nu cu expertii
Generalizari si multe vorbe aruncate in vant.
Este evident ca vorbesti din ce-ti inchipui sau din ce ai citit, nicidecum din experienta.
Eu am facut si inscriere in directoare si aranjat cuvintele in pagina si crede-ma ca mi-a iesit, pe nise destul de aglomerate.
Mi-a iesit pentru ca, fiind si programator php, mi-am dezvoltat in timp propriile scripturi care monitorizeaza continuu competitia, primesc pe mail zilnic rapoarte despre IBLs, schimbari pe pagini etc salvandu-mi extrem de mult timp.
Pune un "SEO-ist" sa faca asta, pierde o gramada de timp folosind scripturile de pe net - de multe ori incomplete.