Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Rezultate 1 la 10 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

-Rares- era doar un exemplu, nimic mai mult. Banuiesc ca nu crezi ca ma limitez doar la acele lucruri..... sper. Iar ROI nu e o amagire, decat daca existenta e sustinuta doar de CPC sau CPM.

N-am idee de unde stii tu ca "siteurile care sunt fruntase la keyworduri puternice o duc mult mai bine", mi se pare o supozitie gresita. Sau poate vine din experienta...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Ok, era un exemplu, dar mi se pare mie sau se incearca a se generaliza, cum ca long tailul e "the king" si nu conteaza pozitiile in google pt keywordurile puternice?

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    N-am idee de unde stii tu ca "siteurile care sunt fruntase la keyworduri puternice o duc mult mai bine", mi se pare o supozitie gresita. Sau poate vine din experienta...
    Ei, uite ca aici nu ma refeream la magazine online sau siteuri care vand servicii, ci la siteuri de divertisment, anunturi, portaluri. Pe toate aceste siteuri, traficul venit din 3-4 keyworduri principale reprezinta peste 50% din traficul total. Nu esti pe prima pagina, nu existi... Si da, pot spune ca vorbesc din experienta.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 30th November 2010 la 12:32.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ok, era un exemplu, dar mi se pare mie sau se incearca a se generaliza, cum ca long tailul e "the king" si nu conteaza pozitiile in google pt keywordurile puternice?
    Neh, doar ca e ok sa vezi tot tortul incluzand si long tail ..nu doar top keywords.

Dupa cum vezi discutia ar trebui impartita in site-uri cu conversie generata de vanzari reale si cele cu vanzari de reclama, anunturi etc. In ambele cazuri long tail-ul, UX, WA, IA si care mai sint pot imbunatati situatia.

Ah, poti garanta locul 1 la "jocuri"?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •