scaiul, asa cum ziceam vb despre lucruri diferite.
Garantie SEO inseamna ca garantezi un rezultat indiferent cum. Target SEO inseamna ca te angajezi sa faci niste lucruri pe care nu le garantezi neaparat. Iti impui sa imbunatatesti situatia site-ului, sa ai niste imbunatatiri pozitive de rank, de conversie, etc. E o diferenta...
Clientii care cer garantii SEO cer locuri, locul 1-2-3, altfel e inutil sa mai garantezi ceva. In cazul in care nu ati vut astfel de clienti, nu cred ca puteti vorbi despre garantii seo.
Intamplator (sau nu) am urcat site-uri la acele cuvinte cheie fara garantarea pozitiilor si fara a sti prea multa programare. Asta ptr ca SEO nu inseamna doar programare, ci e un cumul de cunostinte din diferite domenii ce te pot ajuta in a avea rezultate.
Ca mine sint multi altii care nu cauta clienti care vor garantii, ci clienti care vor rezultate relevante (non CPC sau CPM).
Cum poti oferi garantii pe cuvinte cheie mai usoare cand acolo poate ajunge mai oricine? Care e aportul tau in garantarea unui rezultat usor, daca cu cateva IBL-uri poti urca mai orice in .ro? Cat despre .com, acolo e alta macare de peste... garantiile seo sint oferite de smintiti.
Apoi, legat de programare, dezvoltare si altele cu care se mai lauda unii pe aici: nu poti garanta ca o sa ai codul optimizat ptr ca asta e indatorirea ta (de programator) si vine de la sine faptul ca voi avea codul optimizat.
Acum vreo 2 ani de zile am avut un client care avea nevoie de un site care se baza pe Ajax ptr o functionalitate. Programatorul vroia 2000 de euro ca sa invete Ajax si apoi inca 6 mii ca sa faca site-ul. Cam asa si cu garantiile ce tin de programare. Daca esti programator imi garantezi ca o sa faci codul optimizat? Pai nu asta trebuie sa o faci "by default"?
Astept si alte argumente pro garantii SEO, pana acum nimic concret.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Popescu Marian poti vorbi despre imbunatatiri de situatie, nu despre garantari de pozitie. Garantarea de cod sau ce tine de programare e o ineptie.

Răspunde cu citat