Draga Krumel,
Nu a luat nimeni la misto, nu mai tot repeta lucrul asta. In ceea ce am scris eu prin expert seo m-am referit la cineva care intr-adevar stie ce face pentru ca are o baza solida.
Nu mai exagera te rog, vad ca la threadul asta se trece numai de la o extrema la alta: adica ori musai trebuie garantie pt pozitia 1 pe cuvinte cheie gen "jocuri", "laptop", "sex shop", "piscine" cum spui tu, ori nu oferi nicio garantie pentru ca nu se poate. Sa revenim cu picioarele pe pamant, nu a vorbit nimeni de pozitia 1 pt "sex shop".
De asemenea, nu a incercat nimeni sa spuna ca seo nu exista, ca nu e nevoie de el. Altceva spuneam si eu si altii inaintea mea. Mai precis:
1. Meseria asta nu poate exista de sine statatoare fara o baza. Seo-ist fara sa stie cod e zero barat, e din ala de care in postul anterior cand dadeam exemplu mod rewrite. E ca si cum ar incerca cineva sa faca o prajitura doar vazand cum arata gata facuta, fara sa stie ingredientele si modul de preparare. Nu ofera garantii, pentru ca el de fapt nu stie decat sa faca cateva lucruri stas si atat. Nu stie ce anume se poate face si ce nu concret pentru un anume proiect, nu va putea sa stabileasca un target realist pentru ca nu cunoaste websiteul, necesitatile etc. El urmeaza aceiasi pasi si face aceleasi lucruri pentru orice site.
De ex, pentru un site micut pe wordpress, putina informatie si cateva poze, care nu va avea schimbari de informatie prea curand (dar facut totusi cu sprite s.a.), mie mi s-a recomandat sa adaug cache expire date pentru imagini, css si js si sa il gzipuiesc. Stiu si eu ca exista optiunile astea, dar era vorba de un site de 40 MB (si asta pentru ca avea niste pdf-uri), cu traficul unui site incepator. Asta imi dovedeste ca respectivul nu imi cunoaste site-ul si, de fapt nu are decat aceleasi poezii pentru toata lumea. De "experti" din astia suntem satui (si da, aici am folosit peiorativ).
2. Repet ceea ce a spus zoso: "eu sunt client de seo. am cumpărat. dacă se atinge targetul, plătesc. dacă nu, la ce bun?"
So, algoritmul corect este cel specificat de Butcher:

.
Răspunde cu citat