Postat în original de
adrian_gpj
eeee...acum...... vine cireasa de pe tort.
Cine are curajul sa dea un raspuns ? (nu m-am putut abtine)
Acum la subiect:
Si cei vechi de pe forum au dreptate , au dat la informatiii pe tava lucru care cum sa mai spus, nu il contesta nimeni (si as adauga ca fiecare a avut interesul lui si si-a scos timpul pierdut pentru efortul depus unui toptic util, unii ...) ,
dar si pe de alta parte "misto-urile" au devenit o obisnuita foarte urata din partea celor mentionati mai innainte si nu numai.
Nu credeti ca e mai bine ca atunci cand vezi pe cineva ca incepe un topic banal...sa il lasi pur si simplu in pace?
In felul acesta castigi :
1: timpul in care ii raspunsi faci altceva util;
2: nu te enervezi, mai putine riduri;
3: cred ca, cine stie sa culeaga o informatie, in momentul in care vede un post creat fara nici un raspuns, isi da seamana imediat ca nu merita si trece mai departe.
In plus de asta adaugand misto-uri nu faci decat sa promovezi prostia si mai grav unii chiar sa o creada.
Cred ca sunteti destul de maturi sa va dati seama ce posturi merita atentia voastra si care nu.
a. nu cred ca cineva a considerat "timp pierdut" un post de calitate sau informativ. Eu unul nu consider timp pierdut, doar ca e suficient. E vremea altora.
Prefer sa ofer serviciile mele contra-cost, pentru ca intr-un fel sau altul am oferit suficient comunitatii, astfel incat oricine doreste sa promoveze un proiect mic-mediu, o poate face fara probleme cu informatiile de pe forum.
1. Unii dintre noi au obisnuinta sa verifice forumul (noutati/raspunsuri) de 2-20 ori pe zi. Un titlu interesant "cere" un click. Cat timp ai citit postul, rapsunsul vine "by default".
2. Nu cred ca se enerveaza nimeni
3. Nu chiar. Un user nou vine pe forum pentru ca "la un moment dat" a citit un topic ok, interesant, "misto", "util", etc si doreste sa participe. Daca citeste ultimele 10 posturi ale lui Rapsodia de ex, data viitoare cand aude/vede seoepdia o sa iasa instant.
Asta fac eu cand apare in cautari de ex: ArenaWeb, sar peste site, pentru ca orice rezultat din trecut imi oferea content extrem de slab. Asa ca forumul are titulatura de "slab". Daca seopedia devine arenaweb, atunci fiecare migreaza catre alte locuri.
Cred totusi ca Mezei trebuie sa gaseasca formula ideala pentru un alt tip de forum. Am discutat acest aspect in trecut, se gandeste, dar structura actuala este destul de veche. E vremea pentru un altfel de forum/site.
----------
Cosmin a explicat destul de corect ideea de "mistouri". Eu cred totusi ca orice persoana ce/care are capacitatea de "misto/caterinca" inteligent/a, este o persoana inteligenta. Imi doresc o comunitate de persoane inteligente, iar cine citeste un "misto" inteligent, o sa aprecieze intotdeauna forumul, in detrimentul unor informatii inutile sau copy-paste!
Ultima modificare făcută de Tom; 13th May 2015 la 11:24.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.