Citat Postat în original de calinevents Vezi Post
Eu as mai avea o idee. De ce nu se creeaza la sectiunea "subiecte pentru începători" un sticky cu cele mai bune posturi dpdv informativ/tehnic de-a lungul istoriei forum-ului, care sa fie link-uite după tematică.

Adică tematica cum analizezi un site pe care vrei sa iti pui advertorial daca merită/nu
Post1-urlul
Post2-url-ul
Post3. ...etc

Cred ca am putea sistematizarea informatia valoroasă, care e foarte multa dar foarte rasifrata, ceea ce ar fi un mare plus
eeee...acum...... vine cireasa de pe tort.
Cine are curajul sa dea un raspuns ? (nu m-am putut abtine)

Acum la subiect:
Si cei vechi de pe forum au dreptate , au dat la informatiii pe tava lucru care cum sa mai spus, nu il contesta nimeni (si as adauga ca fiecare a avut interesul lui si si-a scos timpul pierdut pentru efortul depus unui toptic util, unii ...) ,
dar si pe de alta parte "misto-urile" au devenit o obisnuita foarte urata din partea celor mentionati mai innainte si nu numai.
Nu credeti ca e mai bine ca atunci cand vezi pe cineva ca incepe un topic banal...sa il lasi pur si simplu in pace?

In felul acesta castigi :
1: timpul in care ii raspunsi faci altceva util;
2: nu te enervezi, mai putine riduri;
3: cred ca, cine stie sa culeaga o informatie, in momentul in care vede un post creat fara nici un raspuns, isi da seamana imediat ca nu merita si trece mai departe.

In plus de asta adaugand misto-uri nu faci decat sa promovezi prostia si mai grav unii chiar sa o creada.

Cred ca sunteti destul de maturi sa va dati seama ce posturi merita atentia voastra si care nu.