Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Ce am invatat in 4 luni pe forumul seopedia

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    22

Implicit Ce am invatat in 4 luni pe forumul seopedia

Acum 4 luni mi-am facut pentru prima data un cont pe seopedia si de atunci intru in fiecare zi.

In aceste 4 luni am facut si bune si rele precum:
    1. in prima zi am postat aiurea ca sa fac posturi pentru a putea posta in marketplace si am fost penalizat la greu, lucru pe care nu vi-l recomand pentru ca nici in prezent nu pot posta in marketplace.
    2. Mi-am luat host de la un user de pe forum care mi-a facut o oferta foarte buna fata de ce aveam in prezent.
    3. am vandut advertoriale in valoare de 250 de euro si inca mai vand ( e un potential foarte bun pentru oamenii din online)
    4. am colaborat cu succes cu multi dintre userii de pe forum. majoritatea au comandat advertoriale si pentru alte site-uri.
    5. Am aflat multe lucruri utile pe care nu le stiam, si sincer am avut parte numai de beneficii.
    6. am achizitionat si 2 site-uri de la un user (pancu) si totul a decurs foarte ok.

Asa ca multumesc, si sper sa primesc bulina verde pentru a putea posta in marketplace, acum ca stiu ce trebuie sa fac si ce nu trebuie.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    555
    Putere Rep
    28

Implicit

Ai fost super tare la final ))
    Din pasiune, fotograf

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    1.561
    Putere Rep
    48

Implicit

Hai ca ti-am dat si eu un vot daca tot ai fost asa sincer
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    78
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    78

Implicit

Am inteles ca ai castigat binisor, spune mi te rog si ce ai oferit acestui forum sau utilizatorilor. Acele buline verzi nu le primesti cand ceri din pacate, le capeti cand oferi comunitatii.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    26

Implicit

advertoriale, tu nu ai citit?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    48

Implicit

Alea le-a oferit pe bani bre, aka Profit. Mai citeste si tu inca o data

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    22

Implicit

Da am cateva site-uri bune cu multe vizite si asta imi da un plus. Peste tot unde am avut ceva de spus am spus, mai putin in 2 posturi de unde am luat rating negativ. Postul de mai sus nu era neaparat pentru rating, l-am scris din suflet pentru ca vroiam sa intorc si ceva inapoi, pentru ca am ami invtatat unele chestii pe care nu pre ti le spune nimeni. Probabil mai sunt si altii la fel ca mine.
    Am vazut ca te ocupi si de magazine online, stiu si de magazinul cu ciocolata pe care vroiai sa-l dai, si multe ponturi bune de domenii.
    Eu am vrut sa marchez intr-un mod fain cu ce m-a ajutat pe mine comunitatea din seopedia.
    Daca nu am adus un plus atat de mare pe partea de cunostinte seo , site etc, macar e bine ca sunt un user serios, fac o treaba buna si toata lumea e multumita. si asta e foarte important zic eu.

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Am inteles ca ai castigat binisor, spune mi te rog si ce ai oferit acestui forum sau utilizatorilor. Acele buline verzi nu le primesti cand ceri din pacate, le capeti cand oferi comunitatii.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    675
    Putere Rep
    28

Implicit

@kidu si altii
    Sunt multi aici (nu-i voi mai nominaliza) care aveti asteptari mari de la incepatori. Eu am intrat in primul rand sa invat, si probabil ca mine sunt multi altii. Spune-mi si mie, ce as putea eu sa invat pe unul care "mananca" online si tot ce presupune el pe paine? Daca sunt incepator, pot eu sa vin sa-ti dau lectii sau sa iti vin cu o super idee? Ma indoiesc...
    Nu o spun cu rautate, dar ar trebui sa fiti un pic mai intelegatori cu noii veniti. Multi nu vin aici ca sa umple forumul cu ineptii, ci doar sa invete, sa stabileasca colaborari, si probabil cand vor acumula experienta, sa fie de folos altora la randul lor.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    78
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    78

Implicit

@strike: i facut o lista cu ce ai capatat de la acest forum, te intrebam retoric daca ai reusit sa si oferi ceva inapoi. nu iti tineam socoteala sau te trageam la raspundere.
    @imagini: din 1996 bat forumurile, imi este simplu sa inteleg nivelul de calitate a discutiilor sau a utilizatorilor, seopedia este mai mult decat decent iar utilizatorii au avut intotdeauna de invatat. Din pacate iti numar pe degetele de la maini userii ce participa activ si constructiv in discutii, teste sau ponturi. Imi amintesc usor amuzat de o parere a unui utilizator, era o discutie despre optimizare iar replica lui a fost privita cu neincredere si ironie, am studiat si testat ideea lui iar rezultatele au fost remarcabile pentru mine. Nici acum nu am ideea daca stia exact ce vorba, am ramas cu impresia ca a fost doar o parere a lui, dar s a dovedit a fi foarte buna. Au fost multi useri ca mi au cerut un sfat pe privat sau pe messenger si i-am ajutat atat cat m a dus capul.

Incepatorii au subiectele lor iar eu personal nu am ocolit niciodata subiecte care pentru altii sunt considerate "de amatori". Sunt departe de a fi un profesionist, sunt un inginer de instalatii, dar am cochetat de mult timp cu ceea ce inseamna internet si online. Din 2008 m-am dedicat online-ului si am citit km de test si sute de articole, poate mii si inca am de invatat.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    675
    Putere Rep
    28

Implicit

Si eu sunt economist la baza si de ani buni facut online dupa ureche. Acum vreau sa ma implic in niste proiecte serioase si am nevoie de un dialog cu persoane cu experienta in domeniu, pe langa a fi autodidact.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 05:11
  2. Implicare redusa pe forumul seopedia din partea userilor
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 11th December 2010, 20:41
  3. Implicare redusa pe forumul seopedia din partea userilor
    De RoManiac în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th December 2010, 16:21
  4. Forumul SeoPedia, incotro?
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 24th February 2008, 19:42
  5. Forumul creste
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st January 2005, 21:59

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare