Am deschis acest topic pentru a face o critica si de asemenea pentru a face apel la toti userii de pe Seopedia pentru o mai mare implicare pe acest forum.
Din punctul meu de vedere nu se discuta concret despre ceea ce trebuie facut pentru optimizarea unui site. sau se discuta prea putin. As vrea sa vad scriindu-se de experimente ale fiecarui individ in parte, teste si concluzii la lucruri pe care nu le gasesti in general in manuale de optimizare. Vreau sa vad eventual oameni care investesc timp si bani penalizandu-si in mod intentionat domenii si a cauta mijloace noi de a le ridica din nou , tragand astfel concluzii.
Peste tot vezi numai intrebari de genul "De ce mi-a fost penalizat domeniul" , "Cumpar Link-uri " , fac schimb de link-uri.
Vreau sa vad oameni care au reusit sa optimizeze saituri fara a face schimb de linkuri .
Care se bazeaza de exemplu doar pe continut si totusi reusesc acest lucru aplicand poate optimizari de finete in ceea ce priveste optimizarea onpage.
Concluzia este ca se bate mult apa in piua si prea putine experimente si concluzii.
Nu e un afront adus cuiva acet threat . Se vrea a fi doar o mobilizare mai buna a celor implicati si mai pe romaneste sa-si dea mai mult drumul la gura![]()