Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 59

Subiect: Sfaturi achizitie Bicicleta SH - Inalt si gras

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    in teorie.. niste jante de mtb certificate la 100 kg.. ar trebui sa duca acele 100 de kg pe teren dificil.
    in practica.. vor duce 110 kg in oras unde socurile sunt mai putine (presupunand ca nu te apuci de cascadorii);
    in plus, un lift care e certificat sa duca 100 kg.. sigur nu pica daca urci 200 kg in el. la fel si aici ar trebui sa fie o marja (nu stiu catde mare, dar sigur 10% cel putin) in care aparatul sa functioneze in parametri chiar cu gabarit deopasit.
    Da, asa am zis si eu, doar ca eu am alta problema Trebuie sa fac eforturi mari sa nu cad, am niste suruburi(inca) prin bazin, iar aia cu rotile ma cam sperie. Pun 110kg, are si bicla 12-13, apa, un rucsac, se duce in 130kg.

"According to your PPS data, to achieve a competitive and comfortable riding position I would recommend frame size L.
    An XL size would be when the body weight was 197mm and the inseam length 93mm approx.

About the wheelset, the only ones which would bear more weight are the DT Swiss X 1700 Spline Two assembled on the Grand Canyon AL SLX 8.9. The other wheelset asembled on the other models bear 85kg max.

I would like to inform you that Canyon bikes are only available in the colours and equipment ranges indicated.
    "
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

pai stai putin..
    daca bicicleta duce 100kg.. asta se refera exclusiv la operator (nu mai aduni si greutatea bicicletei);
    daca rotile suporta 85kg.. asta e chiar mai bine.. pt ca 110kg per bicicleta.. inseamna 55kg per roata (stiu ca in majoritatea cazurilor nu se distribuie egal, dar na.. asa o aproximare grosolana);
    e ceva gen "deadweight", deci la o utilizare normala n-ar trebui sa fie problema;
    si consecintele depasirii greutatii sunt in principal deformarea rotilor, nu cedarea mecanica a materialului - nu e pericol de accident iminent (repet, daca nu faci cine stie ce cascadorii);

ca sa ai un oarece termen de comparatie.. eu tot roti ieftine am (la 130+ kg doar operatorul ) si am fost cu ele si in oras si offroad (nu extrem) si la concurs (de amatori) prin padure si la iesiri de 100+ km;
    in mai multi ani de folosire (in care am schimbat cauciucurile) nu le-am dus nici macar o sigura data la indreptat;

nu spun ca alea scumpe n-ar fi mai bune.. dar spun ca in practica s-ar putea sa ti se potriveasca astea normale;

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    daca rotile suporta 85kg.. asta e chiar mai bine.. pt ca 110kg per bicicleta.. inseamna 55kg per roata (stiu ca in majoritatea cazurilor nu se distribuie egal, dar na.. asa o aproximare grosolana);
    e cev;
    Sigur se imparte la 2 roti? Eu inteleg ca fata vrea sa iau o bicla de 1500 euro, dar sunt totusi nemti, nu cred ca "zice doar asa de forma".

Din ce am citit, se mai stramba si rotile alea, la astia "mai pufosi" Cand ai 85kg imbracat si cu toate lucrurile pe bicla, nu ai stress. Cand sari de 100kg, deja ai alte probleme, pe langa v-brake sau disc si ce fel de furca are

Mai caut, merci de info, ca deja imi faceam planuri de "crescut bugetul".
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th May 2015 la 14:18.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Tom, daca o tii tot asa trece vara...

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Tom, daca o tii tot asa trece vara...
    da? Dupa 3 sapt de studiu, probe, am decis sa merg pe canyon. Am ales modelul de 699 si gata, dau comanda. Disponibilitate in august! Tadam!

Si de cateva zile ma tot joc cu modele, sh-uri, ebay, etc, sa gasesc ceva ok. Deci nu-mi spune, sunt plin de nervi

Promit ca sapt asta comand bicla, am negociat niste "treburi" si cred ca reusesc sa iau bicla ok la bani putini.

---------
    off: sunt shopper de profesie extrem de rar dau gres. Daca cumpar ceva, e cu siguranta quality, pret corect/bun si nu am probleme ever. Dupa ce iau bicla o sa vezi

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Lasa Mishu, sunt destule activitati recreative si care iti pun in miscare muschii in acelasi timp.
    Bicicleta poate sa o cumpere si la anu'.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    da? Dupa 3 sapt de studiu, probe, am decis sa merg pe canyon. Am ales modelul de 699 si gata, dau comanda. Disponibilitate in august! Tadam!

Si de cateva zile ma tot joc cu modele, sh-uri, ebay, etc, sa gasesc ceva ok. Deci nu-mi spune, sunt plin de nervi

Promit ca sapt asta comand bicla, am negociat niste "treburi" si cred ca reusesc sa iau bicla ok la bani putini.

---------
    off: sunt shopper de profesie extrem de rar dau gres. Daca cumpar ceva, e cu siguranta quality, pret corect/bun si nu am probleme ever. Dupa ce iau bicla o sa vezi
    Bafta!

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Lasa Mishu, sunt destule activitati recreative si care iti pun in miscare muschii in acelasi timp.
    Bicicleta poate sa o cumpere si la anu'.
    Si acolo trebuie cumparata undita...

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Tom, uite poate te ajuta aceste topicuri:
    -> 1105 Biciclete Pentru Oameni Mari - Biciclete pentru oameni mari - Ce Bicicleta sa-mi Cumpar ? - Forumurile Ciclism.ro
    sau
    -> Cum sa alegi o bicicleta si 10 greseli de evitat - Cum alegi o bicicleta, biciclete, din ce magazin de biciclete cumparam ?

Spor la citit

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Tom, uite poate te ajuta aceste topicuri:
    aaaa, uite ma Tom, uitasei sa cauti pe Google.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Tom,

Am vb cu cineva care se pricepe destul de bine. Mi-a recomandat asta: Merida Hardy 5 2014
    Daca asta nu iti convine, cauta modelele "UMF si Hardy"

Cam atat , eu nu ma pricep.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestie achizitie laptop
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 13th August 2013, 11:08
  2. Recomandare achizitie tableta
    De Marius Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th October 2012, 17:39
  3. Borderou de achizitie
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th June 2010, 01:04
  4. Achizitie Laptop
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th February 2010, 20:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.