Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: NEW! - Windows 10 legal si gratuit, in programul Windows 10 Insider

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    37
    Posturi
    131
    Putere Rep
    25

Implicit NEW! - Windows 10 legal si gratuit, in programul Windows 10 Insider

PS: Din cautartile mele pe forum aici, nu am vazut nici un subiect de acest gen si am decis sa-l postez pentru ca ar ajuta multi useri sa-si procure o licenta legala de Windows.

Acum putem obtine Windows 10 gratuit, pentru perioada nedeterminata, intrand in programul Windows Insider !
    Salutare prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre Windows 10, mai exact voi aduce cateva lamuriri cu privire la cine va primi update-ul gratuit, daca va fi gratuit sau nu si cand il vom primi.
    Pe internet se vehiculeaza ca participantii in programul Windows Insider Program vor primi gratuit versiunea finala Windows 10 precum si licenta pentru acesta.

Cine primeste Windows 10 gratuit?
    Vor primi Windows 10 gratuit, versiunea finala, doar cei ce s-au inscris in Windows Insider Program. Licenta pentru acesta va fi valabila doar pana la viitorul update major sau viitoarea versiune de Windows.

Care va fi valabilitatea licentei Windows 10 obtinut prin programul Windows Insider?
    Cei ce sunt inscrisi in programul Windows Indider vor primi versiunea finala a sistemului de operare Windows 10 precum si licenta pentru acesta. Licenta va avea valabilitate pana cand va iesi urmatorul update major pentru Windows 10 sau o noua versiune de Windows. In tot acest timp, cei ce participa in programul Windows Insider vor trebui sa ramana in programul Windows Insider si sa faca update-urile disponibile pentru a prelungi licenta.
    De exemmplu: suntem inscrisi in programul Windows Insider, primim ultima versiune oficiala si stabila a sistemului de operare Windows 10 impreuna cu licenta pentru acesta. Ramanand in continuare in programul Windows Insider, Microsoft in cadrul acestui program, va continua sa elibereze update-uri, fix-uri, patch-uri sau noi versiuni (pre release-uri). Utilizatorul va trebui sa faca aceste update-uri sau sa instaleze versiunile „pre release” pentru a prelungi si innoi licenta. Cu fiecare update facut de utilizator, Microsoft prelungeste licenta iar cea anterioara update-ului va ajunge sa expire intr-o perioada scurta de timp, dupa lansarea noului update sau versiunii pre release.
    Daca utilizatorul inceteaza sa mai faca noile update-uri Windows 10 eliberate in cadrul programului Windows Insider, licenta sistemului va ajunge sa expire in momentul in care vor fi eliberate noi update-uri majore, chiar daca utilizatorul nu face aceste update-uri. Daca le va face, odata cu noul update instalat, licenta va fi prelungita si va fi valabila pana la viitoarul update sau viitorul pre release.

Ce primesc utilizatorii care participa in programul Windows Insider?
    Cei ce sunt inscrisi in programul Windows Insider vor beneficia de versiuni sau update-uri ale sistemului aflate in faza de dezvoltare, update-uri de securitate, fix-uri sau patch-uri ale sistemului, inainte ca acestea sa ajunga la utilizatorii care folosesc versiunea finala si stabila a sistemului. Cei ce se afla in acest program se presupune ca trebuie sa raporteze si sa ofere feedback (nu este obligatoriu) celor de la Microsoft in cazul in care apar probleme sau incompatibilitati urmand ca Microsoft sa le remedieze si in final sa devina disponibile pentru utilizatorii obisnuiti care folosesc versiunea comerciala, finala si stabila a sistemului de operare. Deasemenea participantii din acest program vor primi acces mai devreme la viitoarele versiuni ale urmatorului sistem de operare.
    Ca sa scurtam vorbaria, intrand in Windows Insider vei beneficia de update-uri si versiuni ale sistemului de operare aflate in faze de dezvoltare, de testare si te vei bucura foarte putin timp de versiunile stabile/finale ale sistemului de operare Windows 10 si ce va mai urma dupa.

Cum vor fi primite sau cum se vor instala update-urile din cadrul programului Windows Insider?
    Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa se inscrie in cadrul acestui program folosind un cont Microsoft (am aratat in tutorialul video cum se face acest lucru), sa descarce imaginea ISO a sistemului de operare Windows 10 Pro Insider Preview, sa o instaleze si dupa instalare, in pasii de setare a sistemului de operare, sa se logheze cu acelasi cont Microsoft cu care s-a inscris in Windows Insider Program. Sistemul de operare va veni de baza cu Windows Update activat iar viitoarele update-uri majore ale sistemului sau urmatoarele pre releas-uri vor veni prin Windows Update. Utilizatorul va trebui sa le instaleze pentru a prelungi licenta. In caz contrar aceasta va expira.

Cand va fi lansata versiunea finala a sistemului de operare Windows 10?
    Conform spuselor Microsoft, versiunea finala a sistemului de operare va fi lansata pe 29 Iulie 2015. Cei ce nu participa in programul Windows Insider vor putea in decursul unui an (de la data lansarii versiunii finale 29.07.2015) sa faca update-ul gratuit la Windows 10 avand deja instalata o versiune legala/licentiata a sistemului de operare Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1. Utilizatorii din programul Windows Insider vor primi gratuit update-ul la versiunea finala si stabila Windows 10 iar licenta pentru acesta va fi valabila pana la urmatorul update major de sistem.
    Pentru cei interesati, am aratat in tutorialul video cum te inscrii in programul Windows Insider pentru a beneficia de update-ul gratuit al versiunii finale si stabile Windows 10 si de unde descarcam Windows 10 Pro.
    Odata descarcata imaginea ISO a sistemului de operare Windows 10 Pro, puteti face un stick USB bootabil cu Rufus sau Windows 7 USB/DVD Download Tool ori o puteti face un DVD bootabil cu aceasta ca mai apoi sa instalati sistemul de operare Windows 10.

Sursa: WINDOWS 10 legal si gratuit

Eu mi-am procurat o licenta...abia astept sa il testez.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Specificatii minime pt Windows 10? Are versiuni pe 32 si 64 biti?
    Tks
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Ola,

System requirements - Microsoft Windows - foloseste tabs din stanga pentru navigare

Spor la citit
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    PS: Din cautartile mele pe forum aici, nu am vazut nici un subiect de acest gen si am decis sa-l postez pentru ca ar ajuta multi useri sa-si procure o licenta legala de Windows.

Acum putem obtine Windows 10 gratuit, pentru perioada nedeterminata, intrand in programul Windows Insider !
    Salutare prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre Windows 10, mai exact voi aduce cateva lamuriri cu privire la cine va primi update-ul gratuit, daca va fi gratuit sau nu si cand il vom primi.
    Pe internet se vehiculeaza ca participantii in programul Windows Insider Program vor primi gratuit versiunea finala Windows 10 precum si licenta pentru acesta.
    Numai ca ai uitat sa specifici ca "legalitatea" asta pentru Insideri care au Windows piratat nu prea e legalitate! Chiar daca vor putea trece la versiunea 10, tot pirati raman!

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Tks Zimbrule
    Cam la fel cu 8.1.
    Inca nu risc pe calculatorul de lucru, mai astept pareri peste cateva luni.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    37
    Posturi
    131
    Putere Rep
    25

Implicit

Asa este Sorin numai ca cei de la Windows au spus intr-un citat ca Win 10 este o combinatie intre Win 7 respectiv Win 8...numai ca este ceva mult mai profi. Am auzit ca este foarte ok, am sa-l incerc si eu sa vad ce poate.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Sa ne spui te rog cum ruleaza aplicatii mai vechi, gen free monitor for google.
    Multumax
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    37
    Posturi
    131
    Putere Rep
    25

Implicit

Va tin la curent.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Versiunea de test, pe un laptop Asus cu Intel Core i5, 8GB RAM si video dedicat booteaza in un minut si ceva... Hardul il vede Ultra DMA mode 7 (nici nu stiam ca exista), deci n-ar fi asta problema. In rest stabil, ruleaza orice.
    Versiunea finala va fi, cica, foarte diferita de versiunea de test.

Un dezavantaj il vad a fi modalitatea de instalare: ca upgrade. Asta inseamna ca vechiul sistem de operare va ramane pe HDD ca imagine, pentru a putea reveni la el in momentul in care pierzi licenta. Daca ai partitionarea facuta ca pentru un SO normal, e posibil ca la un moment dat sa ai probleme cu spatiul pe partitia system...

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Un dezavantaj il vad a fi modalitatea de instalare: ca upgrade. Asta inseamna ca vechiul sistem de operare va ramane pe HDD ca imagine, pentru a putea reveni la el in momentul in care pierzi licenta. Daca ai partitionarea facuta ca pentru un SO normal, e posibil ca la un moment dat sa ai probleme cu spatiul pe partitia system...

Si ai scapat de el!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vps windows
    De stefan_hellzone în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2013, 12:52
  2. VPS pe windows
    De dudu_tux în forumul Hosting
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 28th December 2012, 00:40
  3. Windows
    De sweetamber în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th October 2010, 11:50
  4. Windows VPS
    De lbordea în forumul Hosting
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th March 2009, 15:40
  5. NET Windows RO
    De Campian Cosmin în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th June 2008, 15:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •