stie cineva o firma care ofera vps-uri windows? am nevoie pentru a rula cateva programe (scrapebox de exemplu). buget: 20 usd luna
stie cineva o firma care ofera vps-uri windows? am nevoie pentru a rula cateva programe (scrapebox de exemplu). buget: 20 usd luna
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Pentru windows trebuie sa cauti vdi, nu vps, pentru ca ai nevoie de desktop.
Caut cu jingle.ro.
Romaneasca sau straina? Romanesti sunt foarte putine, in strainatate gasesti cu tonele. Una peste alta, la ce vrei tu sa faci, nu cred ca se baga nimeni si mai mult ca sigur o sa-ti suspende contul.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Sunt firme speciale care ofera servere pentru asa ceva. Am gasit cateva straine, dar m-am gandit poate stiti voi una buna.
M-ai facut curios cine ofera asa ceva asa ca am dat si eu o cautare: 99.9% sunt black hat / underground. O firma serioasa nu va accepta asa ceva.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
cel mai ok mi se pare firma https://bermanhosting.com/vpshosting.php . am vorbit cu acestia si au spus ca accepta programe de genu (scrapebox gsa ser etc), dar voi avea nevoie de private proxies.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)