![Citat](http://forum.seopedia.ro/images/misc/quote_icon.png)
Postat în original de
Mishu
Deci nu e de gluma!
Cred ca principala greseala a fost ca au facut publice respectivele date. Din cate stiu si bancile si operatorii de telefonie au astfel de db doar ca nu sunt publice.
Sper sa se lege curand si de aia care vand si una dintre adresele mele de mail si, culmea, incearca sa-mi vanda mie...
Imi mentin ideea de ieri: Dublarea procentului coletelor retur, o problema !
Ideea este una foarte buna, trebuie doar gasit cadrul legal, ceva similar cu "biroul de credite".
Romania e plina de tepari si "talentati", care dau comenzi la misto, sau comanda 3-4 marimi, ca sa fie siguri ca le "vine". La un calcul simplu, cu 2-5000 euro poti inchide orice magazin mic-mediu in Romania.
Am intrat din 2009 intr-o perioada "fara iesire", aproape orice afacere mica-medie are probleme, e destul sa dai peste niste "unii" care sa-ti dea comenzi fake si atunci incepi sa intelegi ca ideea cu baza de date e (era) super buna.
Cu cardurile fake se lupta bancile, exista sisteme anti-frauda, dar cu teparii se lupta fiecare magazin in parte! Nu accepti ramburs? Nu-ti comanda
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.