Postat în original de
Mishu
Dar treaba e ca depinde mult de gusturile tale, de pozitia pe care vrei sa o ai in sa, de cat de sigur te simti pe bicicleta si cat de usor vrei sa ajungi cu picioarele pe pamant cand opresti, etc. Pe roti mari esti mai cocotat dar ai randament mai bun pe orice teren, pe roti mici te simti mai in siguranta si cand ramai in pana (pe munte?) iti oricine o camera deschimb dar ai randamentul mai mic, poate vrei un ghidon mai imalt sa ai o pozitie mai verticala...
Asta e si ideea, eu nu am gusturi inca, de aceea caut sfaturi de la cei cu experienta si ideal aceleasi statura cu mine. Dupa 1 an de plimbat, atunci da, am gusturi si imi comand ceva ok. Timp de un an ma astept sa tot fac modificari la ea, ca sa ma obisnuiesc.
Ca sa-mi iau un televizor/frigider/monitor, etc imi ia maxim 1h sa compar, analizez, comand.
Ca sa-mi iau bicicleta? Wow, cred ca pierd 1 luna cumulat sa aleg ceva, care sigur nu e ok
-----------
Te duci pe link, sa vezi bicla in magazin si primesti descriere pentru bicicleta:

Acum e totul clar!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.