Daca ai zis SH ma asteptam la un buget pana in 10 mil...
La 20 mil cred ca poti sa o faci din prima pe comanda, sau macar sa te interesezi. Acolo ai si consiliere foarte buna, ai garantie pe fiecare componenta in parte, reglaje periodice gratuite iar banii ii investesti in ce consideri ca e mai important, de obicei ce tine de siguranta ta: cadru si roti solide, frane sigure, mecanica decenta. In urma cu cativa ani (5?) am apelat la un magazin de genul respectiv si aveau preturi foarte ok, scoteai o bicicleta buna mult sub pretul pietei.
La nivel de amator e posibil in bugetul asta sa iei si o bicicleta noua, nu stiu de ce ti-ar trebui mai mult MERIDA 2014 BIG NINE 20-D Hydraulic ALBASTRU NEGRU ALB - Biciclete (ca tot a zis cineva de roti de 29). Dar treaba e ca depinde mult de gusturile tale, de pozitia pe care vrei sa o ai in sa, de cat de sigur te simti pe bicicleta si cat de usor vrei sa ajungi cu picioarele pe pamant cand opresti, etc. Pe roti mari esti mai cocotat dar ai randament mai bun pe orice teren, pe roti mici te simti mai in siguranta si cand ramai in pana (pe munte?) iti oricine o camera deschimb dar ai randamentul mai mic, poate vrei un ghidon mai imalt sa ai o pozitie mai verticala...

Răspunde cu citat