Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.792
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Este pura ipocrizie sa spui ca ala care a facut o gluma despre ORICE sa merite violenta fizica sau moarte.
    Ma repet, cine spune ca merita cineva violentat? Da, recunosc ca si eu am dat, am facut, am zis. Dar niciodata nu am zis ca cineva sa fie omorat. Nu mai stiu cum sa explic ca sa se inteleaga, daca degeaba scriu : NU APROB, NU ACCEPT CRIMELE! Si continui: NU ACCEPT BATJOCORA! De unde reiese ca cele doua sunt cu sau cand eu pun mereu SI adica + ?

Fiecare are dreptul la libertate, dar asta nu inseamna ca esti liber sa stai in casa mea, pe motiv ca tu nu ai casa. E deplastat exemplul, dar chiar nu inteleg de ce apara atatia oameni "arta" celor de la ziar. Daca aia erau ok, inseamna ca si cand eu am fost .. cum zice Dan, a fost mai mult decat ok? Sunt eu unul din cei inferiori ca am respect fata de Dumnezeu? Sau fata de Alah, sau Budha? Ar trebui sa fiu stigmatizat ca nu cred ca ma trag din maimuta? Pana la urma la asta se reduce totul, cine avea dreptul sa faca ce a facut, unii sa ucida si unii sa-i instige la asta, caci oricat am fi de ipocriti, era clar ca la asta se va ajunge cu acele caricaturi. Doar ca poate se spera ca politi aii va opri la timp. Sau ca nu vor fi chiar ei cei care sufera de pe urma teroristilor ci oamnei la metrou, etc.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Ar trebui sa fiu stigmatizat ca nu cred ca ma trag din maimuta?
    Nu te tragi din maimute. Ai aceeasi stramosi ca ele.
    Caut cu jingle.ro.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nu mai stiu cum sa explic ca sa se inteleaga, daca degeaba scriu : NU APROB, NU ACCEPT CRIMELE! Si continui: NU ACCEPT BATJOCORA! De unde reiese ca cele doua sunt cu sau cand eu pun mereu SI adica + ?

Fiecare are dreptul la libertate, dar asta nu inseamna ca esti liber sa stai in casa mea, pe motiv ca tu nu ai casa.

E deplastat exemplul, dar chiar nu inteleg de ce apara atatia oameni "arta" celor de la ziar.

Daca aia erau ok, inseamna ca si cand eu am fost .. cum zice Dan, a fost mai mult decat ok?

Sunt eu unul din cei inferiori ca am respect fata de Dumnezeu? Sau fata de Alah, sau Budha?

Ar trebui sa fiu stigmatizat ca nu cred ca ma trag din maimuta? Pana la urma la asta se reduce totul, cine avea dreptul sa faca ce a facut, unii sa ucida si unii sa-i instige la asta, caci oricat am fi de ipocriti, era clar ca la asta se va ajunge cu acele caricaturi. Doar ca poate se spera ca politi aii va opri la timp. Sau ca nu vor fi chiar ei cei care sufera de pe urma teroristilor ci oamnei la metrou, etc.

- Nu o sa reusesti niciodata sa explici ca nu faci legaturi intre crima si batjocura atata timp cat le pui in acelasi context. Si mai ales in contextul de la Paris.
    - exact, cel care a venit in casa francezilor a incercat sa-si impuna regulile la altii in casa
    - lumea ia apararea libertatii de exprimare reprezentata in cazul de fata de jurnalisti francezi. Care libertate nu e limitata la batjocura, bataie de joc la adresa zeitatilor etc
    - irelevant ca ce ai facut tu a fost ok sau nu, important e ca nu ti-a bagat nimeni un glont in cap, nu am venit dupa tine sa iti rup picioarele, cu toate ca as fi putut. Intelegi?
    - ai respect fata de o singura zeitate, care iti impune ca celelalte nici macar nu exista. Deci nu ai respect fata de elefantii si vacile la care se inchina indienii. Vacile le mananci de exemplu. La tine acasa. Este o batjocura grava la adresa cel putin unei religii. Acu poate incepi sa intelegi de ce exista si de ce e buna libertatea de exprimare.
    - e treaba ta ce crezi, din punctul meu de vedere si al majoritatii europenilor. Islamistii se pare ca au o problema, vor sa crezi altceva.

Politia i-a oprit. Dar si asta e irelevant, pentru ca vor fi si altii.

PS: mai ai links de la tine de pe bloguri? Nu dau click pe ele, intreb informativ asa.
    Ultima modificare făcută de Dan; 9th January 2015 la 19:18.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •