Postat în original de
Rapsodia
Nu mai stiu cum sa explic ca sa se inteleaga, daca degeaba scriu : NU APROB, NU ACCEPT CRIMELE! Si continui: NU ACCEPT BATJOCORA! De unde reiese ca cele doua sunt cu sau cand eu pun mereu SI adica + ?
Fiecare are dreptul la libertate, dar asta nu inseamna ca esti liber sa stai in casa mea, pe motiv ca tu nu ai casa.
E deplastat exemplul, dar chiar nu inteleg de ce apara atatia oameni "arta" celor de la ziar.
Daca aia erau ok, inseamna ca si cand eu am fost .. cum zice Dan, a fost mai mult decat ok?
Sunt eu unul din cei inferiori ca am respect fata de Dumnezeu? Sau fata de Alah, sau Budha?
Ar trebui sa fiu stigmatizat ca nu cred ca ma trag din maimuta? Pana la urma la asta se reduce totul, cine avea dreptul sa faca ce a facut, unii sa ucida si unii sa-i instige la asta, caci oricat am fi de ipocriti, era clar ca la asta se va ajunge cu acele caricaturi. Doar ca poate se spera ca politi aii va opri la timp. Sau ca nu vor fi chiar ei cei care sufera de pe urma teroristilor ci oamnei la metrou, etc.