Ce mi se pare mie esential in toata povestea asta este ca si in cazul mizeriilor, libertatea de expresie exista si este si normal sa existe.
Infranarea libertatii de expresie se poate face doar subiectiv.
In plus, ca sa fie clare lucrurile, e o mare diferenta intre a-ti exprima public ideile (de orice fel) si a te duce in biserica si a urla "Isus e un cacanar". Diferenta pe care vad ca unii n-o realizeaza, in ciuda logicii pe care, cum spunea un coleg, "le-a dat-o Dumenzeu"
De exemplu, daca eu cu Alex si cu inca cineva decidem ca tot ce scrie Rapsodia e o mizerie si e jignitor la adresa celor care folosesc calculatoare.. o sa-i interzicem accesul la "bar&lobby" (este deja grav). Daca ii dam si toate site-urile jos, sa nu mai aiba unde scrie, e foarte grav. Sa-i fie frica sa scrie este deja o forma de terorism.
E greu de priceput, pana si lui Plesu ii e greu sa inteleaga, si asta (din ce am citit) mai ales prin prisma faptului ca e credincios. O sa inteleaga in momentul in care credinta lui o sa fie o ofensa la adresa altora si ii va fi frica sa si-o exprime public.

Răspunde cu citat