Postat în original de
Hakuna Matata
Nu ... deoarece libertatea ta se termina unde incepe libertatea mea. Cat despre alegatiile tale de mai sus, este un punct de vedere, faptul ca francezii vad religia la misto nu este problema celor care cred in Mahomed. Cred ca stii sa faci diferenta intre bun-simt si grosolanie. E ca si cum eu te-aj injura de mama ori de cate ori am ocazia, sunt convins ca la un momend dat vei reactiona.
Ma gandesc, daca tot sunt atei, de ce nu l-au luat la misto pe papa avand in vedere ca mai bine de 50% din cetatenii francezi se declara catolici.
Ce s-a intamplat acolo are legatura cu globalizarea, cu un set de legi la nivel global care sa combata asa zisul terorism, cu libertatea de care si tu vorbeai. Dincolo de diversitatea de idei si de perceptii a fiecarui individ exista ceva comun care ar trebui sa ne lege nu sa ne dezbine, LIBERTATEA noastra.
Vorbim aici de libertatea unora care au instigat vadit, de actiunile unor fanatici, alminteri condamnabila, insa consecintele le suporta masele, adica noi, aia mici care comentam ca prostii ca avem idei in cap.
Deja mass-media a inceput propaganda cu legile big-brother, alti analisti prietenosi vorbeau de orase mici gen inchisori .... si cu siguranta o sa vedeti cum se propaga unda de soc care loveste direct in noi.