Te referi la MailDirect? Site-ul ala care a imbogatit miliarde de romani?
Eu zic sa nu stergi nimic
Cei care au lasat comentarii la articol nu cred ca au mintit cu nimic. Daca sunt lezati de acele comentarii sa le raspunda oamenilor si sa-i lamureasca![]()
Despre xservers: personal nu am folosit serviciile lor, insa am doi prieteni, care datorita serviciilor de slaba calitate, si-au mutat anul acesta mai multe siteuri care erau gazduite la ei.
In acest caz au procedat corect. Este una dintre metodele prin care un autor al unui continut (articole, poze, etc - vezi art.7 din legea 8/1996) se poate proteja de copierea/furtul creatiei sale.
Gresesti!!!
Acele poze care apar in Google Images, majoritatea dintre ele, apartin cuiva (autorului sau celui care a cumparat drepturile de utilizare) si nu pot fi folosite ''la liber'' de oricine doreste doar pentru faptul ca sunt indexate de catre motorul de cautare.
Probabil vor avea si ele aceeasi soarta
Daca cineva a furat o masina dintr-o parcare si INCA nu a fost prins, asta nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel
Pentru a evita astfel de probleme pe viitor: imaginile pe care le folosesti pe site le poti cumpara de pe siteurile de stock (vezi ca sunt si siteuri de stock care ofera gratuit imagini), le poti embedui gratis de pe Getty Images, iar daca se adreseaza unui proiect serios si doresti imagini personalizate apeleaza la un fotograf profesionist.
Intreaba-i daca acea notificare reprezinta dreptul lor la replica si daca doresc sa le publici notificarea.![]()
Cred ca e cam ilegal sa le dai date care pot duce la identificarea unei persoane.
Uite ce spune legea:
În înţelesul prezentei legi, următorii termeni se definesc după cum urmează:
a)date cu caracter personal - orice informaţii referitoare la o persoană fizică
identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care
poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un
număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale
fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Cine a zis maildirect?
Din pacate nu am timpul necesar pentru a sta sa consult un avocat si nici nu vreau probleme. Poate intr-o zi o sa consult unul cand o sa imi fac timp si voi repune articolul. Din pacate in articol nu condamn cu nimic firma. Doar comentariile sunt pline de "e teapa", peste 100 la numar.
Eu am zis. Chiar ca au bagat frica in tine acesti tepari. Erai pe locul 3 la "Teapa maildirect" si tu ai sters articolul..
N-ai verificat si tu sa vezi ca e plin de articole despre ei..??!!?
Eu zic sa repui articolul..E un articol de informare, ajuta oamenii si ii enerveaza pe acesti tepari
Salut, am primit si eu o somatie sa sterg articolul despre MailDirect, ei ma ameninta cu judecataCum ar trebui sa procedez?
Ar trebui sa consulti un avocat. Sau sa pui o intrebare pe avocatnet.
Nu e prima firma din Romania care incearca sa inchida gura tuturor, doar pentru ca au avocati si pot.
Da, e cel mai simplu sa renunti la drepturile tale, dar unde e limita? Daca vine cineva si iti spune sa stergi blogul cu totul? Dar daca te da si afara din casa?
Ultima modificare făcută de Dan; 5th September 2014 la 14:11.
Trust, but verify.
Si Google ofera ca sugestie: maildirect teapa [asta inseamna ca suficiente persoane au cautat "maildirect teapa"] eu zic sa dea in judecata si Google
LE: Am postat si o imagine in acest post nu stiu de ce nu se vede ...?!
maildirect teapa.jpg
Am primit reputatie negativa la acest post. Se pare ca si aici este un reprezentant al maildirect. Altfel nu vad de ce mi-ar da cineva asa ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)