Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Notificare actualizare wordpress

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit Notificare actualizare wordpress

Am descoperit azi in contul de webmaster tools o notificare

Stimate proprietar sau webmaster al http://*****,

Se pare că site-ul dvs. rulează o versiune mai veche a WordPress. Google vă recomandă să treceți la cea mai nouă versiune. Software-ul mai vechi sau cel care nu are corecțiile aplicate poate fi vulnerabil în fața pirateriei informatice și a programelor malware ce pot afecta utilizatorii dvs. Pentru a descărca cea mai nouă versiune, accesați pagina de descărcare WordPress.

Dacă aveți întrebări suplimentare în legătură cu motivul pentru care ați primit acest mesaj, Google a furnizat mai multe informații de bază într-o postare de blog cu acest subiect.

Cele mai bune urări,

Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google

Ce e interesant, eu nu mai aveam siteul respectiv in cont. Adica m-am ocupat de el acum cativa ani insa cand am terminat treaba la el l-am sters din lista de siteuri, ca sa nu se adune acolo o caruta de siteuri.

Deci inainte sa ma anunte pe mine de upgrade cred ca ar trebui sa se uite putin la softul lor si sa ii faca upgrade.

P.S. siteul respectiv are atasat un blog ce functioneaza pe versiunea wordpress 2.5
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe langa faptul ca G poate recunoaste platforma iti mai spune si ce versiune ai E interesant de stiut.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca stergi meta tag-ul, nu-ti mai spune google nimic. Nu inteleg de cand si pana cand sunt ei atat de bagaciosi. De ce ii doare pe ei capul ce versiune de joomla/wordpress folosesti? Sau ce platforma folosesti?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Daca stergi meta tag-ul, nu-ti mai spune google nimic. Nu inteleg de cand si pana cand sunt ei atat de bagaciosi. De ce ii doare pe ei capul ce versiune de joomla/wordpress folosesti? Sau ce platforma folosesti?
    Nu e un lucru tocmai rau faptul ca te notifica in momentul in care apare o versiune noua a scriptului.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Ba e atata vreme cat siteul nu-ti mai apartine de ceva vreme. Eu m-am trezit cu emailuri de la adsense pe diferite teme, pe o adresa de email ce nu avea nicio legatura cu contul adsense. Mai mult, contul imi fusese inchis de multisor...
    Eu unul nu mi-as dori sa fiu asociat in continuare de google cu unele proiecte de-ale mele vechi de care m-am descotorosit.

La urma urmei ce-l intereseaza pe el ce versiune de wordpress folosesc. Poate mi l-am customizat asa cum au vrut muschii mei, poate am umblat prin engine si l-am facut chiar mai bun decat actuala versiune de wordpress, si nu am nici chef nici interes sa-l updatez.

Ar fi culmea acum sa mai fii si depunctat in SERP de "echipa pentru asigurarea calității Căutare Google".

Mai urmeaza sa ne spuna de unde sa ne luam hosting "nevulnerabil", de unde sa ne facem cumparaturile "in siguranta" si ce serviciu de plati online sa folosim.

Scuzati-ma, tocmai am venit de la sala si inca nu mi-am iesit din starea aia...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 12th July 2011 la 21:10.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ba e atata vreme cat siteul nu-ti mai apartine de ceva vreme. Eu m-am trezit cu emailuri de la adsense pe diferite teme, pe o adresa de email ce nu avea nicio legatura cu contul adsense. Mai mult, contul imi fusese inchis de multisor...
    Eu unul nu mi-as dori sa fiu asociat in continuare de google cu unele proiecte de-ale mele vechi de care m-am descotorosit.

La urma urmei ce-l intereseaza pe el ce versiune de wordpress folosesc. Poate mi l-am customizat asa cum au vrut muschii mei, poate am umblat prin engine si l-am facut chiar mai bun decat actuala versiune de wordpress, si nu am nici chef nici interes sa-l updatez.

Ar fi culmea acum sa mai fii si depunctat in SERP de "echipa pentru asigurarea calității Căutare Google".

Mai urmeaza sa ne spuna de unde sa ne luam hosting "nevulnerabil", de unde sa ne facem cumparaturile "in siguranta" si ce serviciu de plati online sa folosim.

Scuzati-ma, tocmai am venit de la sala si inca nu mi-am iesit din starea aia...
    Nu te scuzam pentru ca ai dreptate. Ar fi culmea sa te penalizeze ca nu ai ultima versiune de Wordpress. Nu stiu de ce dar la cate a schimbat Google in ultimii 2-3 ani e destul de posibil sa inceapa sa-si bage nasul si mai mult si sa faca ce ziceam anterior...

whitet este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    B
    Vârstă
    40
    Posturi
    111
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Pe langa faptul ca G poate recunoaste platforma iti mai spune si ce versiune ai E interesant de stiut.
    recunoaste mai multe. citeste si data si ora de la fiecare articol la care a fost publicat (nu cand ora cand l-a "gasit" botii).

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

E bine ca te notifica. Daca updatezi CMS-ul scapi de atacuri, hackers care au gasit buguri in versiunea precedenta. Cred ca in ideea asta au si pus notificarea.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

evolution, evident ca intentia lor e buna, dar pe mine unul incepe sa ma irite tot mai mult gandul ca google stie totul despre noi si isi baga nasul chiar peste tot

Ce mai urmeaza? Sa ne spuna cate commenturi avem in pending?

Deja nu o sa mai putem sa ne ferim, o sa stie ce siteuri avem (chiar daca nu sunt introduse in GWT sau Analytics), ce cms-uri, ce prieteni avem, unde locuim, cate adrese de email avem (chiar daca am avut grija sa nu i le declaram pe toate), cum ne petrecem timpul liber si pe unde (vezi android si localizarea...).

Cred ca cea mai tare inventie a acestui secol va fi un scut impotriva google

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Da, intentia lor e buna. Pe mine m-a deranjat ca am primit mesaj in conditiile in care siteul respectiv l-am sters din contul meu de Webmaster Tools acum mult timp.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Actualizare tema WP
    De tiberiur în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th March 2011, 01:48
  2. Notificare ?
    De Bukum în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 9th October 2010, 18:04
  3. Actualizare NS-uri
    De w!ll în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th June 2008, 20:09
  4. Actualizare regulament
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Ultimul Post: 5th April 2008, 18:09
  5. Actualizare Rank Alexa
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th November 2007, 00:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •