1 out of 1 members found this post helpful.
Notificare in webmastertools
Notificare a Instrumentelor Google pentru webmasteri privind linkurile neobișnuite detectate pe
www.nume.ro
Stimate proprietar sau webmaster al
www.nume.ro,
Am descoperit că este posibil ca unele dintre paginile site-ului dvs. să utilizeze tehnici interzise de Regulamentul Google pentru webmasteri.
Mai exact, căutați pe site-ul dvs. eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite ce trimit spre alte site-uri și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. De exemplu, linkurile adăugate ca parte a unei scheme de schimb de linkuri pot fi considerate o exagerare.
Vă încurajăm să modificați site-ul, astfel încât acesta să respecte regulamentele noastre privind calitatea. După ce ați efectuat modificările, trimiteți o solicitare de reevaluare a site-ului pentru a apărea în rezultatele Căutării Google.
Dacă aveți întrebări privind modul în care puteți rezolva această problemă, consultați pentru asistență Forumul de ajutor pentru webmasteri.
Cu stimă,
Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google
A mai primit cineva aceasta notificare ?! Ar trebui sa mi fac griji ? Deocamdata nu am vazut nici o schimbare care sa mi afecteze siteul.
P.S. : Mentionez ca am adugat un singur link acum cateva zile (intern) si chiar am mai scos din linkuri acum cateva saptamani !
1 out of 1 members found this post helpful.
Sincer sa fiu din cate observ ma pozitionez mai bine