Am primit și eu o astfel de notificare. Chiar a doua zi am făcut curățenie generală și am trimis cerere de reconsiderare.
La cam o săptămână după, site-ul a coborât în căutări și traficul a ajuns cam la un sfert din cât obișnuia să fie.
Am primit și eu o astfel de notificare. Chiar a doua zi am făcut curățenie generală și am trimis cerere de reconsiderare.
La cam o săptămână după, site-ul a coborât în căutări și traficul a ajuns cam la un sfert din cât obișnuia să fie.
Scriu despre filme noi în cinema și pe blogul personal.
Nu, nu folosesc piatadelinkuri.ro și site-ul e de calitate, e un blog sportiv pe care n-am postat advertoriale și nu am vândut link-uri. Iată că aseară am primit acest răspuns la cererea mea de reevaluare:
Stimate proprietar sau webmaster al http://www.site.tld, Am primit o solicitare de la un proprietar de site pentru a reevalua http://www.site.tld/ în privința respectării Regulamentului Google pentru webmasteri. Anterior, echipa care gestionează spamul web a întreprins o acțiune manuală pe site-ul dvs. deoarece am considerat că acesta a încălcat regulamentul nostru privind calitatea. După examinarea solicitării de reevaluare a site-ului, am revocat această acțiune manuală. Poate dura un timp până ce sistemele noastre de indexare și clasare se actualizează astfel încât să reflecte noua stare a site-ului dvs. Desigur, pot exista și alte probleme legate de site-ul dvs. care ar putea afecta clasarea acestuia, fără acțiunea manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web. Computerele Google determină ordinea rezultatelor căutării utilizând o serie de formule cunoscute drept algoritmi. Operăm sute de modificări asupra algoritmilor noștri de căutare în fiecare an și folosim mai mult de 200 de semne diferite în procesul de clasare a paginilor. Deoarece există modificări ale algoritmilor și ale internetului (inclusiv ale site-ului dvs.), pot apărea fluctuații în procesul de clasare pe măsură ce se realizează actualizări concepute să ofere cele mai bune rezultate utilizatorilor noștri. În cazul în care site-ul dvs. continuă să întâmpine probleme în rezultatele Căutării Google, consultați acest articol pentru a putea diagnostica problema. Vă mulțumim pentru ajutorul acordat în menținerea calității rezultatelor căutării. Cu stimă, Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google
Am spus că nu am vândut linkuri, dar am făcut schimb de linkuri cu câteva site-uri de pariuri sportive.
Scoate linkurile din site si roagate sa nu-ti dea penalizare. O sa primesti pr mult mai mic, chiar 0 daca ai sub pr5. Pr9 a primit pr2 dupa un astfel de mesaj.
Vinzi linkuri, deci fara pr nu mai vinzi. Despre pozitii, nu cred ca le pierzi, dar garantat pierzi pr. Dureaza cam 3-4 sapt pana se activeaza, ai timp sa scoti linkurile.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu scoateti link-urile, puneti doar nofollow, daca le scoti recunosti ca ai vandut link-uri, daca pui nofollow demonstrezi ca scopul nu a fost transferul de PR
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)