Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 54

Subiect: Notificare-somatie-stergere articol

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit Notificare-somatie-stergere articol

Am primit o notificare cum ca un articol de pe blogul meu aduce prejudicii unei firme ce se crede ca ar fi pomenita in articol.
    In urma acestei somatii eu am cenzurat cat sa nu fie pomenit nicaieri nici numele care ar semana cu cel al firmei respective.
    Acum, pe blog eu nu am dreptul la libera exprimare?
    Daca situatia se complica si multi ma sustin in comentarii(121 de comentarii) ce vina am eu?
    De ce nu ii someaza si pe cei care au comentat?
    Sa ma oblige sa le dau ip-ul si sa ii urmareasca.

Acum, e logic ceea ce se intampla? E prima data cand chiar nu cred ca e legal sa ma oblige sa sterg ceva ce este legal.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Am primit o notificare cum ca un articol de pe blogul meu aduce prejudicii unei firme ce se crede ca ar fi pomenita in articol.
    In urma acestei somatii eu am cenzurat cat sa nu fie pomenit nicaieri nici numele care ar semana cu cel al firmei respective.
    Daca situatia se complica si multi ma sustin in comentarii(121 de comentarii) ce vina am eu?

Acum, e logic ceea ce se intampla? E prima data cand chiar nu cred ca e legal sa ma oblige sa sterg ceva ce este legal.
    Nu ma pricep la partea legala, am inceput si eu sa primesc pentru webjungle.ro amenintari cu politia, instanta, etc. dar daca cineva ma ameninta sa sterg ceva, atunci ei isi fac o defavoare majora.

1. orice discutie e buna, fie ea si publicitate negativa. Firma respectiva are dreptul la replica, iar daca sunt corecti, raspund si ies cu capul sus.
    2. dai de un nebun ca mine si iti faci 100 de articole in 3 zile, iar atunci te inveti minte cu amenintarile.

Cred ca cei care se pricep mai bine dintre colegi, pot raspunde cu articole de lege. Logic, ai dreptul sa pui ce vrei pe blog, cat timp se poate proba (in cazul unor acuzatii grave).

Problema in Romania este experienta precara a "organelor de ordine". Te trezesti pe la declaratii, complet aiurea = timp, bani si nervi.

-------------------

Pentru analiza de aici: http://www.webjungle.ro/happymax-ro/ am primit injuraturi si amenintari de la "propietar". Problema nu este articolul, pentru ca este un review gratuit, foarte util pentru ei.

Ce fac?

Il sterg? Il pot sterge imediat, oricum nu merita review. Dar daca il sterg, tot lor le fac o favoare: o sa creada ca merge tot timpul cu injuraturi si amenintari.
    Il dezvolt? Pierd vremea aiurea.
    Ii adaug stele la review si il rankez? Primesc alte amenintari.

Asa ca oricum "o dau" tot eu ies in pierdere la final. Nu am rabdare, chef si timp de pierdut.
    Ultima modificare făcută de Tom; 4th September 2014 la 20:05.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post

Daca tu crezi ca cineva isi poate exprima o parere argumentata doar pe ce ne-ai spus tu, te inseli. Daca cineva isi va da cu parerea, o va face pur si simplu aiurea pentru ca nu se leaga de nimic concret. Poti sa ne dai un link ?!!! Daca nu aici, macar in privat.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Asa am patit si eu acum cateva zile cu un gigant, mare producator de ce am criticat eu. Cu argumente mai mult sau mai putin adevarate m-a convins nenea ala sa modific articolul ? Da. Nu prea avem libertate de exprimare nici pe net, zic eu.
    Ce ai scris tu este legal atata timp cat ai probe, zic astia. Dar ce probe sa le dam cand ne spunem parerea ?
    Nimic.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Mi se pare normal ma sa stergeti articolele critice.
    Sa transforma internetul intr-un loc mai bun! Sa ne pupam in fund reciproc. Sa eliminam toate review-urile negative de pe toate site-urile!
    Cine semneaza petitia ca emag sa elimine orice review cu mai putin de 4 stelute?

Jesus!

Intrebati si voi un avocat ceva, ca e o problema care vad ca ia amploare. Va lamureste cum e cu datul in judecata pentru niste prejudicii imaginare. Persoana juridica nu e om ca sa poata fi sensibila cu capu si sa planga o noapte intreaga ca a zis cineva nasoale de el pe net.
    Trust, but verify.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    49
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Mesaj primit azi de la xservers:
    "Buna ziua,

Va informam ca xServers a primit o sesizare din partea unei terte parti cum ca prin intermediul site-ului xxxxxx.biz, gazduit in cadrul contului de hosting achizitionat la xServers, se incalca Legislatia in vigoare. Am atasatmai jos sesizarea primita. "

Bineinteles imi da un postelnic cu linkuri(undeva peste 40

Le-am raspuns ca nu este nici o problema, daca este nevoie o sa sterg acele articole

Raspuns de la xservers:
    "Buna ziua,

Am incercat sa va contactez telefonic insa nu ati raspuns. Va rugam sa inlaturati materialele incrminante pana astazi la ora 14:00, in caz contrar se vor aplica limitari de ordin tehnic asupra site-urilor respective.

Va multumim. "

Fiind plecat din tara nu am avut acces la site.

Mesaj de la xservers (dupa ce le-am explicat situatia):
    "Buna ziua,

Conform discutiei telefonice va informam ca site-ul/site-urile incrminate au fost suspendate din punct de vedere tehnic. De asemenea, va nofiticam pe aceasta cale de rezilierea unilaterala a contractului conform art.5 incepand cu data de 15.09.2014.

Va rugam ca pana la aceasta data sa va copiati continutul gazduit, dupa rezilierea efectiva veti fi contactat de catre colegii de la facturare pentru returnarea sumei platite in avans pentru serviciul neefectuat.

Va multumim. "

WO00000W

Am luat legatura cu cel care a facut reclamatie. problema era la niste poze care le-am folosit.
    Am modificat pozele. Le-am dat mail, au zis ca au verificat siteul si este OK.
    Cei la la xservers insista ca sa sterg link-urile de tot, deoarece ei au primit reclamatie pe link-uri si nu ca ar fi ceva legat de poze. Pana nu sterg linkul cu tot continutul aferent nu imi dau drumul la site.

A trebuit sa ma conformez.

Mai este oare internetul liber ? mare intrebare.....

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Am luat legatura cu cel care a facut reclamatie. problema era la niste poze care le-am folosit.
    Am modificat pozele. Le-am dat mail, au zis ca au verificat siteul si este OK.
    Cei la la xservers insista ca sa sterg link-urile de tot, deoarece ei au primit reclamatie pe link-uri si nu ca ar fi ceva legat de poze. Pana nu sterg linkul cu tot continutul aferent nu imi dau drumul la site.

A trebuit sa ma conformez.

Problema la tine este X servers, cel mai slab serviciu de hosting din Romania. Chiar nu va inteleg cu xservers, nu sunt ieftini, nu sunt ok (tehnic+cs), dar va place sa pierdeti vremea, banii si "nervii".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    49
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Problema la tine este X servers, cel mai slab serviciu de hosting din Romania. Chiar nu va inteleg cu xservers, nu sunt ieftini, nu sunt ok (tehnic+cs), dar va place sa pierdeti vremea, banii si "nervii".

Pana acuma nu am avut probleme cu ei, deloc(sunt la ei de 5 ani), dar incep sa va dau dreptate cand ii criticati.
    Faza asta nu mi-a picat foarte bine

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post

Pai tu ai incalcat legislatia in vigoare.
    Un review negativ nu este incalcarea legislatiei.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    49
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pai tu ai incalcat legislatia in vigoare.
    Un review negativ nu este incalcarea legislatiei.
    sunt poze care la un simplu search pe google, le gasesti pe alte 200 de siteuri romanesti(dintre toti , pe mine m-au gasit ), nu mai zis pe plan mondial.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Notificare la deschidere fisier PDF
    De meetzah în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th September 2012, 19:40
  2. Notificare in webmastertools
    De Ing3ras în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 24th June 2012, 15:35
  3. Cerere stergere articol
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8